Gezicht neuken

donderdag, 19 november 2020

De statistieken zijn niet bedrieglijk: mannen houden ervan om afgezogen te worden. Ze vinden het heerlijk om hun lul in hun mond te hebben. Sommigen geven zelfs de voorkeur aan orale seks boven vaginale geslachtsgemeenschap . Ze vinden het geweldig dat hun partner hun penis stimuleert met hun tong, lippen en mond. Ze voelen graag de lik van hun vrouwtje aan de frenulum, op de eikel, bij de stam van de fallus, bij de ballen ...

Fellatio is daarom prominent aanwezig onder de seksuele praktijken die mannen prefereren . Maar er zijn verschillende soorten fellatio. Ze verschillen in wezen allemaal door een heel belangrijk feit: in hoeverre stopt de vrouw haar pik in haar mond? En het is niet hetzelfde om alleen de punt in de mond te steken om de hele lul door te slikken. Tussen het aangename likken van de eikel en het frenulum (gebieden, beide zeer erogeen) totdat de hele penis in de mond is omhuld, zijn er tussenliggende graden.

De hoogste graad van fellatio, de wildste, wordt face-fucking genoemd , hoewel er veel seksuologen zijn die deze seksuele praktijk niet opvatten als een vorm van orale seks.

Als we kijken naar de vertaling van de uitdrukking die wordt gebruikt om deze seksuele praktijk te noemen, zullen we zien dat deze zou bestaan uit zoiets als " het gezicht neuken ". Zeker, de uitdrukking is erg plastisch. Door het te lezen, kunnen we het allemaal visualiseren. In deze afbeelding opent een vrouw haar mond en accepteert in haar de ingang van de penis van haar partner, die op zijn beurt de bewegingen van geslachtsgemeenschap uitvoert. Het neuken met de mond van het paar zou dus een extreme en enigszins eigenaardige vorm van orale seks worden.

Waarom eigenaardig? Omdat bij orale seks, zelfs wanneer diepe keel wordt beoefend, dat wil zeggen die fellatio waarbij de penis in zijn geheel in de mond wordt ingebracht en (als deze een redelijk normale grootte heeft) tot de bel van het paar reikt, is deze degene die bepaalt het tempo en loopt als het ware voorop. Integendeel, wanneer facefucking of irrumatie wordt beoefend (aangezien dit de technische naam is die deze erotische praktijk krijgt), is het de man die het ritme bepaalt en de grotere of kleinere hardheid bepaalt die wordt afgedrukt op de beweging van de lumbale en bekken die Hiermee kun je de mond van je partner neuken en deze penetreren op dezelfde manier als een poesje.

Gezicht neuken

Deze seksuele praktijk bevat duidelijke connotaties die typerend zijn voor het BDSM-universum . Door het uit te voeren, lijkt de man zijn partner onderdanig te maken. De vrouw wordt hier op de een of andere manier een eenvoudige container.

De twee meest voorkomende posities om mondneuken te oefenen zijn 69 en die waarin de man, staande, de mond van zijn partner penetreert, die hem op zijn knieën ontvangt. Het meest voorkomende, in dit tweede geval, is dat de man, terwijl hij zijn partner penetreert, haar hoofd vasthoudt om te voorkomen dat ze de duwtjes van zijn pik in haar mond ontwijkt.

In het geval van een combinatie van facefucking en 69, wordt aanbevolen dat het meisje niet de onderstaande is (hoewel dit de meest comfortabele manier is om deze techniek te oefenen). Waarom wordt aanbevolen dat het meisje bovenop of opzij zit? Omdat het meisje, dat zich beneden bevindt, gefixeerd is, en dat, in combinatie met een overdaad aan hartstocht van de kant van haar partner, haar veel pijn, af en toe misselijkheid kan bezorgen en, in extreme gevallen, (er zijn extreme pikken die niet van deze wereld, hiermee moet ook rekening worden gehouden) zelfs verstikking.

Facefucking lijkt daarom geen erg prettige seksuele praktijk voor vrouwen als hun partner bijzonder hoogbegaafd is en als ze bovendien een bepaalde neiging hebben om "hard" te zijn tijdens geslachtsgemeenschap. Het is om deze reden dat seksuologen aanbevelen het te beoefenen in de boezem van een stabiel stel waarvan de leden perfect de smaak van elk van hen kennen en weten hoe ze zich in bed zullen gedragen.

Het is om deze reden dat er niet veel escorts zijn die facefucking tot hun diensten behoren. Natuurlijk: als het allemaal een kwestie van vertrouwen is, wie vertelt je dat je, na herhaaldelijk met dezelfde luxe hoer die deep fellatio beoefent, niet de kans krijgt om je te laten neuken (toestemming is altijd verplicht) mond?

Gezicht neuken