Dogging of Cacaneo, vluchtige seks beoefenen met vreemden

donderdag, 03 december 2020

Praten over seks is praten over duizend-en-één manieren om het te bedenken en er plezier mee te hebben. In die zin, zoals iemand zong, tegen smaak zijn er geen geschillen. Ieder van ons leeft op zijn eigen manier seks en ieder van ons geniet er op zijn eigen manier van. Het is niet verrassend dat we allemaal onze eigen fantasieën hebben en wat ons geil maakt, hoeft niet per se anderen geil te maken. Daarom zijn er seksuele praktijken die door veel mensen als iets buitengewoons kunnen worden gezien. Een van de seksuele praktijken die niet altijd goed worden begrepen door degenen die ze niet beoefenen, is achtervolging.

Wat is achtervolgen ? Eigenlijk fucking vreemden op afgelegen plaatsen . Deze plaatsen zijn meestal openbare ruimtes in de open lucht en degenen die neuken zijn niet gewend elkaar weer te zien. Dat wil zeggen: ik ontmoet je zonder je in een veld te ontmoeten, we neuken en later, als ik je heb gezien, weet ik het niet meer. Als enige sentimentaliteit. Zonder te proberen een vriendschapsband op te bouwen. Gewoon neuken in godsnaam.

De plaatsen die meestal worden gekozen om van deze seksuele praktijk te genieten, zijn meestal stranden, bossen, openbare parken, open velden in de buurt van stedelijke gebieden of zelfs rustplaatsen op snelwegen en snelwegen.

Oorspronkelijk (die zou moeten worden gevestigd in Groot-Brittannië) bestond deze seksuele praktijk niet zozeer uit het neuken van vreemden, maar uit het samenkomen om anderen te zien neuken. Het concept veranderde snel. En het punt is: waarom houden we onszelf voor de gek? Anderen zien neuken is misschien niet slecht, maar neuken is prima. En om het erg goed te laten zijn, hoeven ze niet te worden gemengd met de simpele handeling van verdomde gevoelens van welke aard dan ook.

De naam dogging komt van de Britse term 'hond', dat wil zeggen hond. En het is dat het de positie van de puppy is, zeer zeker, degene die het meest wordt gebruikt in deze bijeenkomsten. In het Castiliaans wordt beetje bij beetje de term cancaneo opgelegd als we het over deze praktijk hebben. Net als in het Britse geval verwijst het woord ook naar de hond (kan) en daarom naar de meest voorkomende positie in ontmoetingen om vreemden terloops en op afgelegen plaatsen te neuken. Trouwens, in het Spaans heet het ' Cacaneo '.

Dogging

De regels van dogging

Dogging is gebaseerd op het absolute gebrek aan sentimentele of vriendschapsrelaties tussen de deelnemers aan de seksuele handeling . Op basis hiervan en op basis van een reeks regels. Vreemdelingen neuken kan natuurlijk niet lichtvaardig worden gedaan.

Een persoon die graag seks heeft met vreemden op afgelegen plaatsen wordt een dogger genoemd. Onder de doggers zijn er alleenstaanden, er zijn homoseksuelen, er zijn hetero's ... We kunnen dus zeggen dat er geen specifiek profiel van dogger is en dat er mogelijk net zoveel verschillende profielen zijn als er conservenfabrikanten zijn. Er zijn misschien fans van deze praktijk die er de as van hebben gemaakt waar hun seksleven om draait, en doggers die het alleen om de een of andere reden beoefenen.

Cancaneo wordt meestal beoefend in open velden of in auto's die op een afgelegen plek geparkeerd staan. Meestal is de auto de plaats die wordt gekozen om dit soort seksuele relaties te hebben. In verband met deze praktijk is er een reeks codes die bekend moeten zijn bij iedereen die het wil beoefenen.

Dus als de lichten van de auto blijven knipperen, geeft dit aan anderen aan dat je in die auto aan het neuken bent. Als de binnenverlichting van de auto blijft branden, heeft het signaal een duidelijke betekenis: de partner die seks heeft in hem wil geobserveerd worden terwijl hij neukt.

Als het raam half open of helemaal open is, nodigen degenen die in de auto zitten de toeschouwers uit om ze aan te raken. Wees voorzichtig: u hoeft ze alleen maar aan te raken. Om degenen die toekijken uit te nodigen om in de auto te stappen en deel te nemen aan het feest, is het signaal om de autodeur volledig open te houden.

Zoals te zien is, is dogging een seksuele praktijk die, in bepaalde opzichten, contactpunten heeft met voyeurisme (genieten van de observatie van anderen die seks hebben) of exhibitionisme, bestaande uit genieten van geobserveerd worden tijdens het oefenen seks.

Cacaneo

Tips voor het oefenen van dogging

De ontwikkeling van het internet en de opkomst van gespecialiseerde sociale netwerken maakt het voor liefhebbers van een relatie met een vreemde gemakkelijker om de macht te krijgen om dat te doen. Er zijn internetpagina's die aan deze praktijk zijn gewijd en die worden gebruikt om contact op te nemen met andere doggers en om vrijblijvend van seks te genieten. Wie zich op deze webpagina's aanmeldt en zich registreert voor dogging, kan aangeven welke rol hij wil spelen, of hij nu alleen maar wil kijken (dat wil zeggen: als voyeur of gluurder fungeren) of dat hij ook actief wil deelnemen aan seksuele handelingen.

Volgens sommige studies zijn er in Spanje twee steden die de overhand hebben op de andere in termen van dogging. Voorspelbaar zijn deze twee steden de twee grote hoofdsteden van de staat: Madrid en Barcelona. Volgens diezelfde onderzoeken varieert de leeftijd van degenen die deelnemen aan conservenpraktijken in Spanje tussen de 17 en 70 jaar en nemen mensen van elke sociale klasse of beroep eraan deel.

In Spanje, met een breed kustgebied, zijn de stranden bij veel gelegenheden de plaatsen die zijn gekozen door degenen die vreemden willen neuken om dat te doen. In Madrid zijn het Retiro-park, samen met de Tempel van Debod of de Paseo del Prado zelf, enkele van de favoriete plekken voor liefhebbers van cancan. In Barcelona zijn de gekozen plaatsen de berg Montjuïc en de Carretera de les Aigües. Af en toe is er zelfs achtervolgd in de tuinen en pleinen aan de voet van de Sagrada Familia-tempel.

Onder het advies dat kan worden gegeven aan de persoon die losse seks wil hebben met vreemden op afgelegen plaatsen, is er één essentieel: altijd, absoluut altijd, de seksuele praktijken die verband houden met het achterhalen van honden, moeten worden uitgevoerd met een condoom. Als u dit niet doet, betekent dit dat u onverantwoord Russisch roulette speelt met de mogelijkheid om een seksueel overdraagbare aandoening op te lopen. Cancan en condoom moeten dus altijd hand in hand gaan.

De tweede tip heeft te maken met privacy. Degenen die de bovengenoemde websites gebruiken om te achtervolgen, mogen in geen geval persoonlijke gegevens zoals hun telefoonnummer of adres verstrekken. U zou het niet op de pagina moeten doen en u zou het ook niet tussen aanhalingstekens moeten doen. Vergeet niet dat inblikken geen manier is om vrienden te maken of een partner te vinden. Daarvoor zijn er al andere soorten websites en andere soorten datingapplicaties. Het verstrekken van persoonsgegevens in omstandigheden zoals hier genoemd kan alleen voor problemen zorgen.

Besluit je om dogging te oefenen? Houd dan rekening met ons advies. Cancan is tenslotte nog steeds een risicovolle seksuele praktijk.

Seks met vreemden