The Roman Shower of Emetophilia

donderdag, 24 december 2020

We weten al dat seks heel gevarieerd kan zijn en dat mensen, als het gaat om neuken of ervan genieten, heel verschillende smaken hebben. Wat me helemaal geil kan maken, kan je zo koud als een ijsberg achterlaten. En vice versa. Daarom, zeggen ze, is de wereld de wereld. Er zijn mensen die verdwalen bij het denken aan een mollige dikke reet en rondborstig zwijn, er zijn mensen die dwangmatig masturberen en zich voorstellen dat ze de voet van hun favoriete actrice likken, er zijn mensen die gek worden van verlangen wanneer ze een mager meisje overwegen, er zijn er die klemmen om moeten doen de tepels draaien van plezier en er zijn mensen die, hoewel het vreemd lijkt, de handeling van het braken opwindend vinden, ze zien overgeven of direct op hen worden uitgebraakt.

Deze daad, worden uitgespuwd of braken bij iemand met erotische bedoelingen, staat bekend als de Romeinse douche. Waarom? Omdat men gelooft dat in de bacchanalen van het oude Rome degenen die eraan deelnamen braken uitlokken om meer te eten.

Of de oorsprong van de naam al dan niet waar is, de waarheid is dat deze seksuele praktijk een wetenschappelijke naam heeft. Deze naam is emetofilie en wordt daarmee genoemd wat als een parafilie wordt beschouwd, dat wil zeggen, een praktijk waarin plezier wordt verkregen door een andere activiteit dan de traditionele copulatie.

Als men de geschiedenis van deze parafilie onderzoekt, zal men zien dat het in 1982 was dat ze erover begonnen te praten. Degenen die het hebben bestudeerd, bevestigen dat de emetofiele persoon seksuele opwinding ervaart wanneer hij een diepe erotische lading tegenkomt in de volgorde van spasmen, uitzetting en verlichting die gepaard gaat met braken.

Degenen die actief van de Romeinse douche houden (dat wil zeggen: degenen die graag drinken en vooral drinken op anderen) spreken van een opwindend 'kloppen van de slokdarm' en vergelijken dit tot op zekere hoogte met de praktijk van lichaams- of gelaatsejaculatie of Als het een groepspraktijk is, met bukkake, die seksuele praktijk waarbij meerdere mannen tegelijkertijd of achtereenvolgens ejaculeren (het is moeilijk om het orgasme van meerdere mensen te coördineren) op het gezicht van een vrouw.

Emetofilie

Soorten emetofilie

Studies die zijn uitgevoerd op deze parafilie hebben vastgesteld dat emetofiele opwinding op verschillende manieren kan worden verkregen:

  • Iemand zien overgeven.
  • Zelf braken.
  • Iemands braaksel opwekken.
  • Braken bij iemand.
  • Braken op zichzelf of op de geslachtsorganen van iemand anders.
  • Luisteren naar iemands braaksel.
  • Braken in iemands mond.

Overheersing en onderwerping in de Romeinse douche

Iemand oppotten kan tot op zekere hoogte worden beschouwd als een modaliteit van de praktijk van dominantie . Degene die je graag een boost krijgt, is daarentegen gerelateerd aan submission-praktijken. Degene die het braaksel van een ander ontvangt en bij veel gelegenheden wordt gedwongen het in te slikken, ervaart ongetwijfeld een gevoel van vernedering waardoor de Romeinse douche in grote mate kan worden beschouwd als een seksueel spel dat typerend is voor BDSM-praktijken.

Hoe dan ook, zowel in de ene situatie als in de andere, of je nu het passieve deel bent (degene die het braaksel opneemt) of het actieve deel (degene die de inktvis gooit), het is absoluut noodzakelijk dat het braaksel verschijnt. Maar braken is niet iets dat zich zomaar verspreidt. Wie overgeeft, is omdat ze ziek zijn of omdat ze plotseling een aanval van misselijkheid voelen, veroorzaakt door iets onaangenaams. Om de Romeinse douche te oefenen, moet je dus braken opwekken. Je moet het provoceren.

Hoe? Er zijn mensen die de minnaar graag met hun vingers laten overgeven en er zijn mensen die praten over hoe het beoefenen van deepthroat of mondneuken een uitstekende manier kan zijn om de ander te laten braken, zodat ze kunnen bereiken de romeinse douche. De lul hard op de bodem van de keel zetten en hem keer op keer duwen is een zeer effectieve manier om de misselijkheidsreflex op te wekken die, vroeg of laat, de persoon die wordt geneukt hard en oraal krachtig zal maken.

Barf

Opwinding en walging

Volgens seksuologen draagt deze seksuele praktijk waar we het over hebben, diep van binnen, meer dan één parallel met de golden shower, copro of die erotisch-parafiele praktijken waarin, op de een of andere manier, uitwerpselen en urine. In beide is er een kruising of, in ieder geval, een nabijheid, tussen lust en walging. Het is op dit contactpunt of kruispunt waar liefhebbers van de Romeinse douche plezier vinden. Het is dus verrassend genoeg voor degenen die de smaak voor deze parafilie niet delen, waar degenen die de opwinding wel vinden.

Zoals alle extreme seksuele praktijken, is de Romeinse douche geen praktijk die sekswerkers gewend zijn om in hun diensten op te nemen, hoewel het altijd mogelijk is om een luxe prostituee te vinden die deze gebruikt.

Zoals bij alle fetisjismen en parafilieën, mag het vinden van een direct verband tussen braken en seksuele opwinding alleen als echt serieus worden beschouwd als de persoon die zich tot deze seksuele praktijk aangetrokken voelt, alleen op deze manier seksueel opgewonden kan raken en als hij of zij alleen en uitsluitend relaties opneemt. wanneer ze dit soort praktijken omvatten.

In ieder geval is de herhaalde praktijk van de Romeinse douche niet aan te raden. Potar op regelmatige basis is vooral slecht voor de slokdarm en maag, maar ook voor het gebit en het tandvlees. Herhaaldelijk braken veroorzaakt ook verlies van water en elektrolyten.

Braken