Facesitting, mijn reet in je gezicht

donderdag, 14 januari 2021

Wij mannen houden van vrouwenkontjes. We kijken naar ze ingebed in jeans, leggings, joggers, enz. wanneer wuivende en provocerende passeren door ons. We bekijken ze en kijken naar ze in de advertenties van escorts in steden als Barcelona of Madrid als ze poseren om de prachtige ronding van hun billen te laten zien. En in het ene geval, net als in het andere, stellen we ons voor dat ze zichzelf aanbieden als een gezellige en smalle bestemming voor de duwtjes van onze pik.

Een vrouw die op handen en voeten zit en ons haar streng aanbiedt, is altijd een moeilijk te weerstaan verleiding. Het doet er niet toe dat deze vrouw weigert Grieks te oefenen en dat standpunt inneemt om duidelijk te maken dat ze, zelfs als ze zo gepositioneerd is, ons alleen haar vagina aanbiedt. Het maakt niet uit dat hij ons de mogelijkheid verkoopt om zijn kont te neuken. Het boeit ons gewoon om haar zo gepositioneerd te zien, de positie van de pup aannemend. Om deze reden is dit van alle posities van de Kamasutra een van de meest geprefereerde onder mannen: omdat wij allemaal (behalve in uitzonderlijke gevallen) een speciale aantrekkingskracht voelen voor de vrouwelijke ezel. In sommige gevallen gaat deze aantrekkingskracht tot het uiterste dat anderen niet altijd begrijpen. Een van deze uitersten is bijvoorbeeld de praktijk van facezitten.

Wat is face-sitting ? Een praktijk die typerend is voor de praktijken van dominantie en onderwerping van het BDSM-universum en die, zoals het Engelse woord zelf aangeeft, bestaat uit het zitten op het gezicht van het paar. Dat wil zeggen: door de billen, hetzij frontaal, hetzij omgekeerd, op het gezicht van de ander te plaatsen. Door omgekeerd te positioneren, laat de vrouw de man haar anale gebied stimuleren met zijn neus. Liefhebbers van deze seksuele praktijk vinden de combinatie van vochtigheid, duisternis en geur die erin voorkomt erg opwindend. Vergeet immers niet dat genitale geur een krachtig afrodisiacum kan zijn.

Face Sitting

Een bijzondere en gevaarlijke masturbatie

Deze seksuele praktijk, die ook wel de Queen's Throne wordt genoemd, zou zijn oorsprong vinden in de middeleeuwen. Volgens wat er wordt gezegd, toen de ridders naar de oorlog marcheerden, waren de dames seksueel tevreden met hun pagina's door cunnilingus die in deze positie werden uitgevoerd. Af en toe lieten de jonge dames zelfs stoelen bouwen zonder zitje, zodat ze comfortabeler konden genieten van het cunnilingus van hun pagina's.

Facesitting zoals het nu wordt begrepen, is echter niet zozeer deze middeleeuwse praktijk die we zojuist hebben beschreven (en die een passieve praktijk van de kant van vrouwen zou zijn) als een waarin vrouwen een actievere houding aannemen. Op de Troon van de Koningin zoals het vandaag wordt verstaan, zit de vrouw op het gezicht van haar partner om te masturberen met haar neus, mond of kin, waarbij ze de intensiteit en het ritme van de beweging te allen tijde controleert. Het gezicht van de onderdanige wordt in dit geval een instrument van genot voor de vrouw. Terwijl ze beweegt, beslist ze welk deel van haar vulva (en op welke manier) ze wil stimuleren.

Het beoefenen van Face Sitting is een gevaarlijke seksuele praktijk. Het is niet verrassend dat degene die zijn kont op het gezicht van een ander legt, hem veel van zijn ademhalingsvermogen ontneemt. In die zin moet rekening worden gehouden met een fundamentele natuurwet: hoe groter de ezel, hoe groter de kans dat degenen die hun gezicht in de zitting van die ezel hebben gedraaid, niet kunnen ademen.

Erotische verstikking kan voor veel mensen erg opwindend zijn, maar het beoefenen ervan kan een ernstig gezondheidsrisico vormen. Een wanpraktijk van deze seksuele praktijk kan leiden tot bewustzijnsverlies van de onderdanige, hersenbeschadiging of zelfs de mogelijkheid van hartfalen.

Queen's troon

Tips voor het oefenen van de Queen's Armchair

Om de hierboven beschreven risico's zoveel mogelijk te vermijden, moet rekening worden gehouden met een aantal basistips. Een daarvan, wat erg handig kan zijn, is om een kussen onder het hoofd van het passieve deel van het gezicht te leggen. Door het kussen daar te plaatsen, zal de onderdanige in deze seksuele praktijk zijn nek hoog houden, waardoor hij meer ruimte heeft om te ademen en zijn armen en nek kan bewegen tijdens de sessie. Natuurlijk: het kussen of kussen dat wordt gebruikt om deze seksuele beoefening te vergemakkelijken, moet een zekere hardheid hebben om te voorkomen dat het hoofd zakt en zodat de persoon die op het gezicht van zijn partner zit niet het risico loopt de Balans.

In deze praktijk, zoals bij zoveel andere seksuele praktijken, is communicatie tussen de twee leden van het paar essentieel. De persoon die op de ander zit, moet zich bewust zijn van de reacties van de ander. Immers, opwinding kan ervoor zorgen dat u de controle verliest over het gewicht dat op het gezicht van de metgezel valt. Overgewicht kan niet alleen verstikking veroorzaken, het kan ook schade veroorzaken.

Een manier om het risico te verkleinen dat je het gezicht van je partner met je kont verplettert, is door te oefenen met wat we een Facesitting Light zouden kunnen noemen. Hoe? Van houding veranderen om het te oefenen. In dit geval moet de onderdanige persoon op de grond knielen en de dominante persoon staan. Deze positie is alleen mogelijk als de hoogtes van de leden van het koppel het mogelijk maken.

Als het gaat om het beoefenen van de Queen's Throne, kun je ervoor kiezen om verschillende varianten te introduceren. Je kunt oefenen met je kleren aan of je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om voortreffelijke lingerie te dragen om deze seksuele praktijk een verfijnder tintje te geven. De introductie van latexkledingstukken zou in dit geval dienen om het bedesemera-beeld te versterken van het zitten op iemands gezicht om ermee te masturberen.

De risico's van overdracht van venerische infecties zijn in deze praktijk die van elke vorm van orale seks. Er moet rekening mee worden gehouden dat de beoefening van facessiting de genitale stromen van de ene persoon in contact brengt met de mond van de andere.

Queen's fauteuil