Voet fetisj

donderdag, 18 februari 2021

Misschien zijn ze niet het mooiste deel van ons lichaam, maar er zijn mannen (en ook enkele vrouwen) die van hen houden en die hun hoge libido niet kunnen beheersen wanneer ze nadenken of aanraken of erdoor aangeraakt worden.

We hebben het over de voeten, een deel van onze anatomie dat bepaalde mensen (mogelijk meer dan we denken) het super, super, super opwindend vinden. Meer zelfs dan de geslachtsdelen of soms de seksuele handeling zelf.

Deze erotische aantrekkingskracht op de voeten is een van de vele bestaande fetisjen en wordt technisch podofilie genoemd. Podofilie mag niet als een aandoening of ziekte worden beschouwd. Zoals alle fetisjisme zou het alleen moeten storen als je er onvermijdelijk je toevlucht toe moet nemen om seks te kunnen hebben. Als dat zou gebeuren, zouden we het hebben over een parafilie. Zo niet, dan moet voetfetisjisme alleen als een persoonlijke smaak worden beschouwd, iets dat bestemd is om het seksleven rijker en gevarieerder te maken.

Het heeft weinig zin om de oorsprong van een fetisj te vinden. Elke fetisjist zou een andere uitleg kunnen geven over de oorsprong van de zijne. In het geval van 'voetfetisj' (zo wordt podofilie in het Engels genoemd) gaan we geen uitzondering maken. Maar we gaan er iets op wijzen: de voeten zijn een bijzonder gevoelig deel van onze anatomie. Ongeveer 7.000 zenuwuiteinden bereiken ze, waardoor het een van de belangrijkste erogene zones van ons lichaam is. Sommige neurologen wijzen er ook op dat de genitaliën en de voeten aangrenzende gebieden in onze hersenen zijn. Dit zou een verklaring kunnen zijn voor het feit dat een man seksueel opgewonden kan raken door naar de voeten van een vrouw te kijken.

Voet fetisj

Soorten voetfetisjisme

Voetfetisjisme kan vele vormen aannemen. Het is genoeg om in de bodemloze put van het internet te kijken om duizend-en-een manieren te bedenken om de 'voetfetisj' te beoefenen. Van het beoefenen van 'voetaanbidding' of voetaanbidding (zo typerend voor het BDSM-universum waarin een onderdanige hulde moet brengen aan de voeten van zijn Domina) tot het martelen van de voet met hete was, aangestoken sigaretten of atudura daarvan. zijn veel dingen die 'seksueel' aan de voeten kunnen worden gedaan of ermee kunnen worden gedaan.

Er zijn mensen die graag hun voeten kussen, masseren en likken. Er zijn mensen die plezier ervaren door er gewoon naar te kijken of door ze op bepaalde oppervlakken te zien lopen. Sommige mensen raken opgewonden als ze voelen dat ze door hen worden getrapt (dit wordt 'vertrappen' genoemd). En er zijn er die niet zo opgewonden zijn als ze naar de blote voet kijken als naar de schoenen die bij hen passen. Meestal vindt de fetisjist in deze gevallen zijn fetisjobject in een bepaald type schoeisel.

Schoenen met hoge hakken zijn meestal het prototypische fetisjobject als we het hebben over dit soort fetisjisme. Meer sensueel en stijlvol, hoge hakken zijn een soort symbool van het vrouwelijke. Door dat object te aanbidden, aanbidt de fetisjist op de een of andere manier de essentie van vrouwelijkheid.

Voet fetisj

Games om plezier te geven en te krijgen met je voeten

Een goede manier om ons seksuele leven te verrijken, is door seksuele spelletjes te introduceren waarbij de voeten tussenbeide komen. Op een actieve manier of op een passieve manier, dat wil zeggen door de voeten van onze partner te stimuleren of haar de onze te laten stimuleren of ze te gebruiken om te stimuleren of juist te stimuleren, is het benaderen van voetfetisjisme een goede manier om nieuw leven in te blazen in ons seksleven.

Vervolgens gaan we je een reeks basistips geven en een reeks voorstellen lanceren om seksueel met je voeten te genieten.

Het eerste advies om seksueel te genieten van je voeten is om er goed voor te zorgen. Dit impliceert een goede hygiëne en een goede hydratatie. Het verwijderen van likdoorns en eelt en het correct knippen van nagels is essentieel om te pronken met voeten die kunnen spelen in een sessie van 'voetfetisj'.

Voet massage

Het masseren van verzorgde voeten kan altijd een groot plezier zijn voor zowel degenen die deze massage geven als voor degenen die deze ontvangen. Om de sensaties van genot te vergroten, wordt altijd aangeraden om een massageolie met een goede smaak te gebruiken of, als dat niet lukt, een glijmiddel op waterbasis. Dankzij een van deze twee elementen kunnen de handen van de persoon die de massage uitvoert zonder problemen over de voeten van de persoon die de massage uitvoert, glijden. Dankzij de olie of het glijmiddel worden de strelingen intenser en aangenamer.

Als het gaat om het toepassen van een erotische voetmassage, kan het erg spannend en leuk zijn om te spelen en te experimenteren. Hoe? Gebruik crèmes die bijvoorbeeld de voeten koud of warm maken. Of gebruik de mond, lippen en tanden om de voeten van de geliefde te kussen, knabbelen of likken tijdens het masseren.

Rugmassage met voeten

De voeten zijn niet alleen gemaakt om plezier te beleven. Ze zijn er ook voor gemaakt. Podofielen weten het. Als je je partner plezier met je voeten wilt geven, breng dan eerst olie en glijmiddel aan. Als je voeten eenmaal goed gesmeerd zijn, plaats ze dan voorzichtig op de rug van je partner en begin met het maken van cirkelvormige bewegingen op haar. Om de sensaties van deze rugmassage met de voeten intenser en aangenamer te maken, gebruikt u uw handen om die delen van het lichaam van uw partner te stimuleren, te strelen of aan te raken waartoe u toegang hebt.

Voet masturbatie

Voet masturbatie

Een van de meest voorkomende praktijken onder liefhebbers van voetfetisjen is masturbatie met de voeten of 'foot job'.

Een footjob is altijd erg spannend voor podofielen. Heb je het ooit geprobeerd? Om je partner met je voeten te masturberen, moet je een goede hoeveelheid glijmiddel gebruiken en vooral voorzichtig en voorzichtig te werk gaan.

Een goede manier om het plezier van zo'n handjob te intensiveren, is door uw bewegingen met uw voeten in het frenulumgebied te concentreren. Kleine cirkels om hem heen trekken is altijd gek.

Slecht verzorgde voeten zijn niet geschikt voor het beoefenen van de 'voetjob'. Kunt u zich voorstellen hoe onaangenaam het kan zijn om de wrijving van een maïs of een duricie op de penis te voelen? Kunt u zich voorstellen hoe pijnlijk een kras op de eikel, voorhuid of testikels kan zijn door een slecht afgesneden teennagel? Als het verzorgen van de voeten bij elke vorm van oefening die met podofilie te maken heeft altijd een essentiële vereiste is, in het geval van handjob met de voeten of de stimulatie van de geslachtsorganen daarmee is dit een absolute vereiste.

Voet baan