Fisting, een pijnlijke seksuele praktijk

donderdag, 25 februari 2021

De wereld van seks is (of zou moeten zijn) een universum waarin de wet van experimenteren prevaleert. Sinds het op aarde verscheen, is de mens niet gestopt met het proberen van nieuwe manieren om van seks te genieten. Er zijn dus veel manieren om te oefenen en ervan te genieten. Hoe ver je gaat als je het doet, hangt af van het karakter van elke persoon en hun smaak en behoeften.

Er zijn veel mensen die, als het op neuken aankomt, tevreden zijn of genoeg hebben om de missionaris uit te voeren. Vele anderen proberen nieuwe standjes: die van de pup, die van de lepel, die van een originele of bijgewerkte Kama Sutra ... Sommigen, die sterkere emoties nodig hebben, ervaren alternatieve vormen van seksualiteit en wagen zich op de paden van BDSM of ze houden ervan om hun eigen praktijken uit te voeren van wat we "ruige seks" zouden kunnen noemen. Onder de laatste vinden we vuistliefhebbers.

Wat is fisten?

Fisting , een seksuele praktijk die aanvankelijk typerend was voor heteroseksuele vrouwen, maar die uiteindelijk deel uitmaakt van de seksuele routines van sommige homoseksuele stellen, bestaat uit het gedeeltelijk of volledig inbrengen van de hand of vuist in de anus / het rectum of de vagina.

Als we deze seksuele praktijk mentaal visualiseren, kunnen we begrijpen dat het niet een praktijk is die iedereen kan aantrekken, aangezien het zeker pijnlijk kan zijn. Visueel opvallend, vuistneuken of vuistneuken wordt ook door sommige mensen gebruikt om te masturberen.

Tips voor het oefenen van fisten

Bij het beoefenen van vuistneuken moet een aantal voorzorgsmaatregelen in acht worden genomen. Genoemde voorzorgsmaatregelen zouden de volgende zijn:

  • De handen moeten grondig en grondig worden gewassen.
  • Het seksuele gebied om te fisten moet helemaal schoon zijn.
  • Er moeten latex- of nitrilhandschoenen met lange mouwen worden gedragen.
  • Er moet een goed glijmiddel worden gebruikt en er moet voldoende voor beschikbaar zijn.
  • Houd condooms bij de hand. Waarom? De praktijk van fisten kan kleine bloedingen (microbloedingen) veroorzaken die een daaropvolgende anale of vaginale penetratie "bareback" af te raden zijn, aangezien het risico op overdracht van HIV of een ander type seksueel overdraagbare aandoening aanzienlijk is verhoogd.
  • Het opvolgen van deze profylactische tips is absoluut essentieel om op een veilige manier 'vuistneuken' te kunnen oefenen.

Laten we nu eens kijken hoe fisten moet worden geoefend.

Soorten vuistneuken

Soorten fisting

Zoals hierboven vermeld, zijn er twee soorten fisting: vaginale fisting en anale fisting . Laten we hieronder eens kijken hoe ze allemaal moeten worden geoefend.

Vaginale fisting

Degenen die deze vorm van fisten beoefenen, zoeken een heel specifiek doel: dat van een extreem intens en gewelddadig orgasme. De reden dat een dergelijk orgasme kan worden bereikt is de volgende: door de hele vuist in de vagina te steken, wordt zowel de vagina als de G-spot gestimuleerd en worden de spiercontracties intenser.

Om een vagina met je vuist te kunnen neuken is een zeer hoge ontspanning van de te penetreren persoon noodzakelijk. Om het te krijgen, moet je beginnen door hun geslachtsdelen langzaam en zonder haast te strelen. Deze slagen moeten worden gedaan met handschoenen aan en met de vingers die goed zijn gesmeerd met een glijmiddel op waterbasis.

Zodra dat gebied is gestimuleerd, wordt er een vinger in de vagina ingebracht en maken ze cirkelvormige bewegingen totdat wordt waargenomen dat er ruimte is voor twee. Als je dat gevoel hebt, wordt er een tweede vinger ingebracht. Tijdens dit proces wordt aanbevolen om de clitoris te stimuleren om de smering te vergroten en een grotere ontspanning van de vaginale spieren te bereiken.

Wanneer men voelt dat de vagina erg verwijd is, wordt een derde vinger ingebracht en zullen er cirkelvormige bewegingen in de vagina doorgaan terwijl tegelijkertijd de clitoris wordt gestimuleerd.

Bij het uitvoeren van al deze bewegingen moet het smeerniveau worden gecontroleerd. Als dit niet zo overvloedig is als zou moeten, zal een kunstmatig glijmiddel worden gebruikt om dit te bereiken. Dankzij het en de spierontspanning van het gebied kan de vierde vinger worden ingebracht.

Nadat de vierde vinger is ingebracht, moeten de cirkelvormige bewegingen stoppen, maar niet de stimulatie van de clitoris, die moet worden gecombineerd met die van de G-spot.

Wanneer dat punt is bereikt, mag de persoon die wordt gepenetreerd geen pijn voelen. Als u het voelt, moet u de oefening stoppen om door te gaan met de lopende stimulatietaak. Als de pijn weggaat, wordt de duim tussen de vingers geplaatst en langzaam zal de vuist heel langzaam duwen en dezelfde zal voorzichtig van binnen naar buiten worden bewogen.

Hoogstwaarschijnlijk zijn een paar bewegingen voldoende om het koppel tot een orgasme te brengen. Het wordt aangeraden om de hand tijdens het orgasme niet terug te trekken zodat de vrouw het op deze manier intenser kan voelen en er met volle teugen van kan genieten.

Na een orgasme moet de vrouw zachtjes duwen om het uitdrijven van de hand uit haar vagina te vergemakkelijken. Het kan ook helpen om wat meer glijmiddel aan te brengen.

Vaginale fisting

Anale vuistneuken

Nu we hebben gezien hoe vaginaal fisten moet worden geoefend, gaan we nu kijken hoe je een kont met je vuist kunt neuken.

Anale fisting, hoewel het een seksuele praktijk is die door sommige vrouwen wordt beoefend, is bij voorkeur een homoseksuele praktijk. Om dit te doen, is de eerste vereiste om een comfortabele positie te vinden die anale penetratie vergemakkelijkt. De tweede is om handschoenen te dragen. De derde is om (in grote hoeveelheden) een glijmiddel te gebruiken op basis van olie of siliconen.

Bij het oefenen van de anale vuist moet in gedachten worden gehouden dat deze totaal anders is dan de vaginale vuist. Om te beginnen moet er rekening mee worden gehouden dat de anus niet smeert zoals de vagina dat doet. De anatomische conformatie van de ene en de andere zijn verschillend. De vagina heeft een grotere capaciteit om uit te zetten dan de anus. Anus fisting vereist dan meer voorbereiding. Bovendien komen de vingers bij het fisten van een anus niet een voor een binnen, zoals bij vaginale fisting. In de kont worden de vingers allemaal tegelijk ingebracht.

Logischerwijs moet deze, voordat u de vingers in de anus steekt, goed ontspannen zijn. Hiervoor kunnen we de vingers, de black kiss techniek of het gebruik van een anale plug of ander soort seksspeeltje gebruiken.

Zodra de anus is ontspannen, worden de vier vingers horizontaal geplaatst en de duim eronder. Eenmaal zo geplaatst, wordt de hand samengeknepen zodat de vijf vingers bij elkaar komen. Daarna worden de vingers heel langzaam en met grote zorg ingebracht.

Als de vingers eenmaal binnen zijn, moeten ze met de handbewegingen op en neer worden gemaakt. Deze bewegingen moeten zeer zacht zijn, aangezien een licht gewelddadige beweging reflexterugtrekking van de anale spieren kan veroorzaken.

Wanneer de anus volledig ontspannen is, moet de hand volledig en heel langzaam worden ingebracht, terwijl deze handbeweging heel voorzichtig op en neer wordt gemaakt.

Als de hele hand in de anus zit, moet er een goede hoeveelheid glijmiddel aan de pols worden toegevoegd. Goed gesmeerd, zal de pop voorzichtig de anus van de gepenetreerde persoon binnendringen na langzaam en voorzichtig duwen. Eenmaal binnen kun je met je hand een vuist maken en daarna met afwisselende snelheid indringende bewegingen maken.

In het geval dat de gepenetreerde persoon acute pijn voelt, moet de oefening onmiddellijk worden gestopt. Als u pijn voelt, is dat omdat iets niet goed wordt gedaan en, als u het niet goed doet, een soort traan of letsel kan veroorzaken met onaangename gevolgen.

Anale vuistneuken