Kleine gids voor erotische massages

zondag, 19 april 2020

In dit artikel gaan we het kort hebben over erotische massages en zodra we beginnen zullen we uitleggen wat een erotische massage is. Dit type massage is de combinatie van kunst, techniek en sensualiteit. De oorsprong ligt in de oosterse cultuur, waar ook de Kamasutra is ontstaan en die in de oudheid het genot van vleselijke genoegens, waar ze naar streefden, enorm waardeerde. Om dit soort massage te doen, is het noodzakelijk om oliën, balsems en crèmes van goede kwaliteit te gebruiken, anders verspillen we een deel van de charme van het moment. Zonder te vergeten wierook, kaarsen en ontspannende muziek te gebruiken, zodat de omgeving perfect is (de kamer en tatami zullen ook essentieel zijn).

Het wordt meestal met de handen gedaan, maar omdat het erotisch is, worden andere delen van het lichaam meestal gebruikt, zoals de borsten, de billen bij vrouwen en de penis bij mannen. Maar over het algemeen wrijft beide lichamen de sensatie subliem. Gedurende de periode dat de massage duurt, wordt de ontvanger zacht en kalm gestreeld, het is essentieel dat hij eerst ontspant en vertrouwen krijgt in de erotische therapeut of masseuse . Zodra de sfeer ontspannen en betrouwbaar is, ga je door naar intensere seksuele en plezierige sensaties. Maar onthoud dat erotische massage geen intieme relatie is en dat er geen penetratie zal plaatsvinden. Je moet de man opgewonden maken tot hij ejaculeert, maar zonder geslachtsgemeenschap.

En hier hebben we enkele soorten erotische massages :

Lingam-massages : Deze massage richt zich op het mannelijke genitale gebied en is bedoeld om de ontvanger van de massage te ontspannen, dus het is essentieel dat u zich in een volledig comfortabele houding bevindt.

Tantra-massages : het doel is om seksuele energie op te wekken en deze door het lichaam te verspreiden. Het is niet de bedoeling om de mens te laten rennen, maar dit kan natuurlijk gebeuren. Als de seksuele energie goed wordt gekanaliseerd, wordt diepe ontspanning bereikt, een van de doelstellingen van deze massage. We richten ons in dit artikel op het feit dat de ontvanger van de massage een man is en in dit geval zou het Lingam heten, maar als de ontvanger een vrouw was, zou het Yoni heten. Op internet hebben we verschillende erotische masseurs in Barcelona die deze massage uitvoeren, bezoek ze zeker.

Nuru Massages : Deze massage wordt uitgevoerd op een Latex laken, speciaal voor dit aangename moment van ontspanning, en wordt erop gelegd door een masseur en een man, beiden naakt. Dus ze worden allebei doorweekt met gel en ze beginnen elkaar over het lichaam te wrijven en het begint in seksspel. Als je in de hoofdstad van Spanje bent, kun je het proberen met een van onze erotische masseurs in Madrid .

Erotische masseuses Barcelona

Vierhandige massage : als je volledig ontspannen bent terwijl twee vrouwelijke handen je strelen, stel je dan 4 handen voor. Deze massage is pure perversie, het is alsof je een trio hebt of speciaal voor jou geniet van een minihaar. Als je erg gestrest, moe of laag in moreel bent, zal deze massage je naar de hemel vervoeren en zal het zijn alsof je jezelf verjongt.

Prostaatmassage : Deze massage werkt uitsluitend op het mannelijke perineale en prostaatgebied. Deze zone wordt gestimuleerd, wat de meest erogene zone van de mens is, dus deze massage is 100% plezier en een orgasme is onvermijdelijk, ongeacht hoeveel man het probeert uit te stellen. Het wordt aanbevolen om het te vergezellen met een lingam-massage samen met zachte vingerdruk op de gebieden. Als je een vooroordeel hebt over deze massage, open dan je geest en probeer het, je zult verrukt zijn.

Erotische masseurs Madrid

We hebben veel massages achtergelaten om te beschrijven, maar in toekomstige artikelen zullen we veel dieper ingaan op erotische massage voor mannen, dit was slechts een korte introductie. Om het artikel af te sluiten, noemen we de eindes van masseurs, het beroemde happy end :

  • Handmatige afwerking : De masseuse bereikt de man door middel van handmasturbatie.
  • Afgewerkt met de mond : In dit geval ejaculeert de man met de fellatio van de masseuse (na gebruik van het condoom).
  • Afgewerkt met penetratie : dit is al voor escortmasseurs omdat er vaginale geslachtsgemeenschap zal zijn en, als de gelegenheid zich voordoet, anaal.

Veel mannen hebben de neiging om handmatige beëindiging te verachten, maar vergeten dat een vrouwelijke hand met hete olie op de hand evenveel of meer plezier kan geven dan een vagina en dat ook de ejaculatie gratis is, niet met een condoom. Het is zonder twijfel een geweldige optie, de goedkoopste en de enige die een grote meerderheid van de masseurs gewoonlijk doet.