Het plezier van Lingam-massage

aandag, 12 april 2021

Als u advertenties voor erotische massagesalons heeft gezien en hun menu met diensten heeft herzien, zult u zeker hebben gezien dat veel ervan de uitdrukking "Lingam-massage" bevatten. Weet je precies wat het is? Weet u waaruit het bestaat? Als je denkt dat dit soort massage zoiets is als een erotische massage met een happy end, dan moet je weten dat je het mis hebt. Dat is niet zo. Of, althans, dat het niet precies is.

De Lingam-massage is veel meer dan een erotische massage van hoge intensiteit die eindigt met een masturbatie of handjob. Daarin grijpen mannelijke genitaliën in en nemen een speciale rol op zich, ja, ze worden bewust, herhaaldelijk en met een absolute verspilling van sensualiteit gemasseerd. Maar het doel ermee is geen verlichting van de ejaculatie. Of het is niet alleen.

Wie een lingam-massage uitvoert, wil niet alleen dat de massage loopt. Het uiteindelijke doel van een dergelijke massage is om de seksuele energie van de persoon die het ontvangt, vrij en zonder barrières te laten stromen. De totale ontspanning van de persoon die de massage ontvangt en het kunnen bereiken van een speciale spirituele verbinding met de persoon die de massage uitvoert, zijn ook doelstellingen van deze massage die deel uitmaakt van de groep van tantrische massages.

Lingam concept

Het woord lingam komt uit het Sanskriet en de letterlijke vertaling is "fallus". De uitdrukking lingam-massage zou dus kunnen worden vertaald als massage van de fallus. Er is echter een andere betekenis van het woord lingam, veel spiritueler en minder vleselijk, en die betekenis zou zoiets worden als "lichtstaf die energie en plezier kanaliseren".

Vanuit het oogpunt van het hindoeïsme zou de Lingam bovendien worden opgevat als de symbolische voorstelling van de god Shiva. Het Lingam-ritueel zou dus beladen zijn met spirituele connotaties en de lingam zelf zou een goddelijk karakter hebben. Dus bij het masseren van de fallus na dit ritueel, zou niet alleen de orgastische uitbarsting worden voortgezet. Het zou fundamenteel worden nagestreefd om die mannelijke energie te kanaliseren die in ons leeft en die niet altijd naar boven komt. Dat zou dan het hoofddoel zijn van mannelijke tantrische massage.

Lingam Barcelona-massage

Lingam massage voordelen

Het vrijgeven van die energie zou een van de grote voordelen zijn van lingam-massage. Maar het zou niet de enige zijn, aangezien er veel zijn die ervan zijn afgeleid. Onder de voordelen van mannelijke tantramassage kunnen we het volgende benadrukken:

  • Open onze geest voor nieuwe dimensies van denken.
  • Het helpt ons om elkaar beter te leren kennen.
  • Het creëert en versterkt vooral de band tussen de twee mensen die eraan deelnemen.
  • Helpt bij het genezen van seksueel trauma.
  • Helpt bij het overwinnen van negatieve seksuele conditionering.
  • Laat negatieve energieën los.
  • Helpt het stressniveau te verminderen.
  • Het verbindt ons nauwer met ons spirituele zelf.

Vanuit een exclusief tantrisch oogpunt zou de tantra- manmassage ook dienen om het Svadhisthana-chakra of tweede chakra in evenwicht te brengen. Volgens oosterse filosofieën, waaronder Tantra, hebben mensen zeven energiecentra verspreid over het lichaam. Elk van deze energiecentra wordt een chakra genoemd en de tweede bevindt zich in het genitale gebied. Het in evenwicht brengen van dat energiecentrum dient om onze onzekerheden, onze angsten, onze frustraties en onze ongerustheid te overwinnen. Om dit chakra in balans te brengen, is er niets beters dan een Lingam-massage. Dankzij hem zouden we toegang krijgen tot de diepste delen van ons bewustzijn en zouden we de wonden van ons onderbewustzijn genezen.

Lingam Madrid-massage

Hoe doe je een lingam-massage?

Nu we de vele voordelen van een tantramassage voor mannen hebben gezien , laten we eens kijken hoe een goede lingam-massage moet worden uitgevoerd. Zoals we eerder hebben aangegeven, is dit type tantrische massage veel meer dan een handjob die zou dienen om een erotische massage te beëindigen. Daarom is het essentieel om de te volgen stappen in detail te volgen.

Ontspanning en ademhaling tijdens de massage

De eerste, hoofdstad, is het vinden van een ontspannen en intieme ruimte om het te doen. Als we proberen het spirituele te activeren en meditatie te bevorderen door de meest basale en primaire seksuele impulsen te beheersen, moeten we die rustige plek zoeken.

Als je die plek hebt gevonden, moet de lingam-massage, net als alle tantrische massages, worden opgevat als een reis waarvan je in zijn geheel moet genieten. En die reis moet lopend worden gedaan, zonder haast, genietend van elke bocht in de weg, nooit met het vliegtuig. We hebben al opgemerkt dat een massage van dit type nooit mag worden opgevat als een overhaaste aftrekbeurt die het happy end aan een erotische massage geeft.

Om van dit pad te genieten waar we het over hebben, moeten de slagen van de massage gecombineerd worden met diep ademhalen . Om de verbinding tussen de persoon die de massage uitvoert en de persoon die deze ontvangt te versterken, kan het belangrijk zijn om de massagesessie te beginnen met blikken, kussen en strelingen die dienen om de band tussen het actieve en passieve deel van de massage te versterken. Het coördineren van de twee ademhalingen is een goede manier om de banden te versterken en een essentiële stap om een goede mannelijke tantrische massage uit te voeren.

Als de ruimte eenmaal goed is ingesteld (het gebruik van geuren, wierook, geurkaarsen, zachte verlichting, enz. Kan helpen), moet de man op het bed of de massagetafel gaan liggen, op zwaarden, zijn knieën gebogen en met zijn benen iets uit elkaar. Het plaatsen van een kussen onder het hoofd en een kussen onder het bekken kan dienen om meer comfort te bieden en om de juiste houding aan te nemen.

Om de massage sensueler, zachter, delicater en zorgvuldiger te maken, is het te allen tijde aan te raden om een glijmiddel of massageolie te gebruiken. Deze producten laten meer lineaire bewegingen toe.

Erotische masseuses Barcelona

De stappen van lingam-massage

Zodra de handen van de persoon die de lingam-massage uitvoert en de geslachtsdelen van de persoon die het ontvangt, zijn gesmeerd, zal dit op een kalme en kalme manier gebeuren. Bij het maken van de bewegingen van de massage kan de persoon die deze uitvoert ook, met zorgvuldige bewegingen, zowel het schaambeen als het perineum strelen. Dit laatste gebied, ondanks dat het erg prettig is voor degenen die de massage ontvangen, kan oncomfortabel zijn, afhankelijk van wat er gemasseerd wordt, aangezien het een grensgebied is met de anus, en voor veel mannen wordt het daar gestimuleerd in het taboe-onderwerp.

Het beste is in ieder geval om nooit met de penis te beginnen. Dat hij de hoofdrolspeler is van een dergelijke massage, wil niet zeggen dat het bij hem moet beginnen. Dat zou betekenen dat het pad wordt ingekort en, zoals we hebben opgemerkt, gaat het hier om het pad. Daarom wordt aanbevolen om te beginnen met het masseren van de binnenkant van de dijen en vervolgens naar de lies en het schaambeen te bewegen. De penis zal beetje bij beetje wakker worden.

Na het masseren van de dijen, lies en schaambeen is het raadzaam om de testikels te masseren. Hoe? Met zachte strelingen, met ronddraaiende bewegingen, vasthoudend met holle handen. Bij het masseren van de testikels moet u de druk beoordelen die erop wordt uitgeoefend. De persoonlijke smaak van elke man moet de mate van druk bepalen.

Na het masseren van de testikels zal de penis zeker zijn bekendheid claimen. Dit is wanneer de lingam-massage zijn beslissende moment bereikt. De bewegingen moeten op dit punt worden gevarieerd. Ook de ritmes. Er moeten roterende bewegingen worden gemaakt rond de as van de fallus. Het moet met uw handen omhoog en omlaag worden gebracht. De eikel en de basis van de penis moeten afwisselend worden gemasseerd.

Erotische masseuses Madrid

Het happy end van lingam-massage

Met dit soort strelingen zal het moment van orgasme onvermijdelijk komen. Weten hoe ze het kunnen uitstellen door het niveau van opwinding te moduleren, is een van de grote deugden die degenen kenmerken die zich toeleggen op het uitvoeren van dit soort tantrische massage. Hiervoor is het essentieel om aandacht te besteden aan het ritme van de ademhaling en bewegingen van de persoon die de massage ontvangt. Wanneer het moment van een orgasme nadert, zal de persoon die de massage uitvoert, moeten stoppen en weggaan van de penis om zich opnieuw te wijden aan andere gebieden in de buurt.

Tantrische massage voor mannen kan op twee manieren eindigen: ofwel met geslachtsgemeenschap ofwel met een handmatig verzorgd orgasme. Het zou ook kunnen eindigen, als we het concept van lingam-massage op een lakse manier zouden opvatten, met een oraal einde . Dit alles natuurlijk binnen het paar. Het zouden de twee leden zijn die zouden beslissen hoe ze deze modaliteit van tantrische massage zouden beëindigen.

Maar ... hoe zit het in de loop van een zakelijke relatie? Dat wil zeggen: wat als de diensten van een tantrische masseuse waren ingehuurd? Hoe moet de lingam-massage dan eindigen? Dit is iets waar elke klant duidelijk over moet zijn bij het inhuren van een professional die gespecialiseerd is in dit soort massage. Als ze voor een erotisch en tantrisch massagehuis werkt of zichzelf als zodanig adverteert, is het waarschijnlijk dat de massage alleen en exclusief op een handmatige manier of, hoeveel, mondeling moet eindigen. De seksuele relatie zou in dit geval uitgesloten zijn. Als zij daarentegen een escort was die gespecialiseerd was in het uitvoeren van tantrische massages, zou de mogelijkheid om de sessie te beëindigen met een "normale" seksuele relatie volledig openstaan.

Als u een lingam-massage wilt ontvangen, moet u eerst nagaan welk type professional deze zal geven. Voordat u een dergelijke afspraak maakt, moet u zeker weten hoever u wilt gaan en vooral hoe ver u kunt gaan met de ingehuurde professional. We kunnen de beste erotische masseurs in Barcelona en Madrid aanbevelen .

Beslis samen of je wilt dat de lingam-massage eindigt met geslachtsgemeenschap of een bevrijdend orgasme in haar handen. In ieder geval, aan het einde van de erotische massage , ontspan je, neem de tijd om je te wijden aan de sensaties van je lichaam en deel de ervaring die je hebt meegemaakt.

Erotische massages