Anale massage: wat is het en hoe wordt het gedaan?

zondag, 25 april 2021

Mannen die het hebben geprobeerd, bevelen het aan aan degenen die het niet hebben gedaan. 'Je weet niet wat je mist, platkop,' zeggen ze. Degenen die het niet hebben geprobeerd, nemen vaak hun toevlucht tot de woorden van Luis Aragonés, de dichter-trainer: "in de reet, noch in het haar van een garnaal." En toch, als we het hebben over anale massage, hebben we het niet noodzakelijkerwijs over enige vorm van penetratie. In principe. Je kunt er altijd bij komen. En in feite komt het natuurlijk. In feite is anale massage de ideale voorbereiding op anale seks .

Wat is een anale massage?

Als we het hebben over massage van de anus, hebben we het over een soort stimulatie erop en op de aangrenzende gebieden. Anale stimulatie heeft dus niet alleen invloed op de anus. Het tast ook de billen aan en een bijzonder gevoelig deel van het lichaam: het perineum.

Stimulatie of massage van dat gebied kan op veel manieren worden gedaan. Het kan met de handen worden gedaan, maar ook alleen en exclusief met de vinger, de tong of met een soort erotisch speeltje dat ervoor is ontworpen.

Het enige waar we het over hebben is voor veel mannen een taboe-gebied. Voor een zeer hoog percentage mannen is anale stimulatie waarbij de man optreedt als een passief subject een praktijk van homoseksuele kleurstoffen. Eenvoudigweg. Zonder palliatief. Iets dat niet mannelijk is. Iets dat, in een oude taal, een sigaret is.

Ook voor veel vrouwen is alles wat verwijst naar anale seks of anale stimulatie taboe. In dit geval is het om andere redenen. Vooral omdat alles wat met de anus te maken heeft, als vies wordt beschouwd. Ook in andere gevallen, omdat men enige ervaring heeft gehad met betrekking tot anale seks, wordt het herinnerd als iets pijnlijks.

Maar dit bijna onbekende type in de wereld van erotische massage hoeft niet pijnlijk te zijn. In feite zou het niet moeten werken. Er mag ook geen penetratie (met een vinger, dildo, plug of harnas) optreden als het met de nodige voorzorgsmaatregelen wordt geoefend.

In dit artikel gaan we de verschillen uitleggen tussen anale massages en prostaatmassages, hoe de eerste wordt gedaan en welke zorg je daarbij moet nemen.

Bips massage

Anale massage en prostaatmassage

Veel mensen verwarren anale massage met prostaatmassage . We moeten benadrukken dat ze niet hetzelfde zijn. De eerste kan gericht zijn op mannen en vrouwen. Beide geslachten hebben peuken. Beide geslachten hebben een anus. Wat beide geslachten niet hebben, is prostaat. De prostaat is een mannelijk orgaan. Het is het punt P van de mens. Het masseren van de prostaat bevordert het bereiken van orgasmen van buitengewone intensiteit.

Toegang tot dit walnootachtige orgaan, de prostaat genaamd, is vanuit de anus. Het introduceren van een vinger of een seksspel dat is ontworpen om de prostaat te stimuleren, kan dit soort stimulatie uitvoeren. Hiervoor is het nodig om de anus te ontspannen. Zonder de anale sluitspier te ontspannen, kunnen we alleen pijn veroorzaken. De beste manier om de anus te ontspannen is door deze vooraf te masseren. Ook dit soort erotische massage zou ook een goede voorbereiding zijn op een P-point massage .

De massage van de kont , goed gedaan, is een zeer aangename ervaring. Het is voor zowel vrouwen als mannen. Het is niet verrassend dat de anale sluitspier een lichaamsgebied is waar veel zenuwuiteinden samenkomen. Het masseren van de kont kan de bron van veel plezier zijn. Om ze te bereiken, moet echter met een aantal factoren rekening worden gehouden.

Erotische masseuse

Aspecten om bij dit soort erotische massage rekening mee te houden

Degenen die de anus als een vies gebied beschouwen, hebben gelijk. Op die manier poepen we tenslotte. Maar die reden hebben ze slechts ten dele. De anus is een vies gebied als de hygiëne niet goed wordt verzorgd. Om een ezelmassage uit te voeren, is het noodzakelijk dat de sluitspier schoon is. Hiervoor is het gebruik van milde zepen en ook een speciale reiniging enige tijd na het maken van een stoelgang goed te doen. Een goede manier om het gebied goed schoon te maken zonder tot het uiterste van een anale douche te hoeven gaan, is door een perineumbad uit te voeren.

De handen die de anale sluitspier gaan masseren, moeten ook schoon zijn. Bovendien moeten uw nagels goed geknipt zijn. De butthole is, hebben we al gezegd, een zeer gevoelig gebied en elke slecht afgesneden nagel kan een wond veroorzaken tijdens het masseren van een billen.

De tweede factor waarmee de masseuse rekening moet houden, is de aard van de anus in termen van zijn vermogen om te smeren. Is de anus van nature gesmeerd? Nee. Daarom is het nodig om een soort van kunstmatig intiem glijmiddel te gebruiken om het te masseren. Hoe moet een goed anaal glijmiddel zijn? Het moet voornamelijk een uitgebalanceerde pH hebben. Het kiezen van een geparfumeerd glijmiddel voor de anus is een van de grootste fouten die veel mensen maken. Te vaak veroorzaakt het gebruik van dit soort glijmiddel jeuk in de anus. Hoe vaak je ook aan je billen gaat likken, het is beter om een geurvrij glijmiddel te gebruiken.

Anale massages

Hoe anale massages uitvoeren?

Nadat rekening is gehouden met de twee aangegeven factoren (hygiëne van het gebied en gebruik van glijmiddel), kunnen we beginnen met de massage in de anus . Terwijl dit plaatsvindt, is het belangrijk om een oprechte en vloeiende dialoog met het paar te onderhouden. Degene die de massage uitvoert, moet de ontvanger vragen hoe hij over elke nieuwe handeling denkt.

Rust en traagheid zijn sleutelelementen in goede praktijken voor een erotische masseuse . Haast je niet. Zoals ze zeggen, ligt veel van het ervaren genot in de reis, niet in de finish. Het geduld van de persoon die de massage uitvoert, is daarom essentieel voor een succes.

Nadat het glijmiddel is aangebracht, begint u met het masseren van de billen . Laat het gebied warmer worden. Laat ook de handen hun ritme oppikken.

De bewegingen van de bilmassage moeten steeds dichter bij het sluitspiergebied zijn. De vingers moeten het benaderen, maar niet binnenkomen. Als het moet, zullen ze het doen als hij perfect ontspannen is.

Wanneer de sluitspier ontspant, wordt het tijd om de wijsvinger een beetje in de anus te steken. Een beetje, nooit teveel, niet in één keer. Altijd langzaam en goed gesmeerd. Zodra de wijsvinger een beetje in de anus van het paar is gekomen, worden van binnen naar buiten een reeks cirkelvormige bewegingen gemaakt. Jezelf uitrusten met latexhandschoenen om dit soort massage uit te voeren, is een goede optie om nieuwe sensaties toe te voegen en de hygiëne van dit soort seksuele massage te maximaliseren.

Samenvattend zouden we kunnen zeggen dat er een aantal dingen zijn die je niet moet doen bij het uitvoeren van een billenmassage:

  • Steek uw vingers abrupt in.
  • Versnel het ritme van de massage.
  • Heb lange nagels.
  • Test penetraties zonder smeermiddel.

Anale stimulator

Anale massage met erotisch speelgoed

Zodra de masseuse met haar vingers is gevorderd bij het uitvoeren van de anale massage, kunnen we experimenteren met het gebruik van erotisch speelgoed . Op dit punt moet je weten welke soorten speelgoed voor volwassenen je moet gebruiken en welk speelgoed niet. Trillende kogels hebben bijvoorbeeld geen zin. De eieren ook niet. Prostaatstimulators en anale pluggen zijn ideale seksspeeltjes voor het beoefenen van anale massage. Als ze zijn gemaakt met medische siliconen, des te beter. Ze voelen veel prettiger aan en zijn gemakkelijker schoon te maken.

Het ontwerp van erotische speeltjes voor anale stimulatie is essentieel voor hen om hun functie zonder enige vorm van risico te vervullen. Elk seksspeeltje dat bedoeld is om in de kont te worden gestopt, moet een stop of een veiligheidsring aan de basis hebben. Waarom? Omdat de spieren van het rectum kunnen werken door samen te trekken als een natuurlijk mechanisme dat in staat is om allerlei soorten voorwerpen te absorberen die momenteel in de anus worden ingebracht. En tijdens een orgasme komen er veel en zeer sterke weeën van dit type voor. Daarom wordt het niet aanbevolen om kogels of trillende eieren te gebruiken bij het uitvoeren van een dergelijke massage.

Heb je de geneugten van dit soort erotische massage al geprobeerd? Als je antwoord is, denk dan niet maar aan één ding: de meeste mannen die het hebben geprobeerd, herhalen het. Waarom is het? De beste erotische masseurs zullen weten hoe ze het meeste plezier uit u kunnen halen en zullen u verslaafd maken ... Zoek een gespecialiseerd centrum en verdiep u in de ervaring van erotische massages.

Erotische masseuses