Spanking: billenkoek slaan zonder en met BDSM-seksspeeltjes

vrijdag, 01 oktober 2021

Door op de billen van de partner te slaan met de hand of met een voorwerp dat daartoe dient. Dat is waar spanking over gaat . We gaan erover praten, hoe het wordt beoefend, de instrumenten die kunnen worden gebruikt om het in de praktijk te brengen en de voorzorgsmaatregelen die moeten worden genomen bij het gebruik van de spanking.

Slaan in de kont is een van de meest voorkomende praktijken in het BDSM- universum, maar ze zijn er niet exclusief voor. Een "vanille"-partner kan het gemakkelijk min of meer regelmatig in hun seksuele relatie introduceren. Stel je een stel voor dat de doggy pose oefent. Er zijn talloze gelegenheden waarbij de klap op de billen gepaard gaat met deze seksuele praktijk.

Bij veel gelegenheden is spanking een onderdeel van het voorspel . Afwisselen met orale of anale stimulatie is een goede manier om extra warmte in de geslachtsgemeenschap te introduceren.

Fysiologie helpt ons uit te leggen waarom deze oefening voor sommige mensen erg prettig kan zijn. Door op de billen te slaan, veroorzaken we dat de bloedstroom zich daarin concentreert en in de dichtstbijzijnde delen van het lichaam of, wat hetzelfde is, in de geslachtsorganen. Naarmate de bloedstroom toeneemt, worden deze gebieden gevoeliger, wat de seksuele opwinding verhoogt.

Aan de andere kant verhoogt een verhoogde seksuele opwinding de pijntolerantie en maakt het daarom meer intense klappen op de kont mogelijk. In ieder geval moet de intensiteit van de treffer te allen tijde door beide partijen worden overeengekomen. BDSM-praktijken zijn tenslotte geen beledigende praktijken en consensus hierover is essentieel.

Slaan in de kont

Accessoires voor het oefenen van spanking

Slaan of op de billen slaan met erotische bedoelingen kan met de hand of, als een beetje meer verfijning gewenst is, met een soort instrument. De opname in de praktijk van het slaan van een soort werktuig of seksspeeltje , hetzij van zelfgemaakte aard, of gekocht in een fysieke of online sekswinkel , impliceert meestal de veronderstelling van een D/s-spel. In deze spellen neemt een van de partijen (degene die slaat of straft) de dominante rol aan en de andere (degene die de klappen ontvangt of wordt gestraft) de onderdanige rol.

Onder de instrumenten om spanking te oefenen, kunnen we het volgende benadrukken:

  • Wandelstok. Dit instrument wordt meestal gebruikt voor praktijken van disciplinair karakter. De stokken die worden gebruikt, worden meestal op de een of andere manier bewerkt.
  • Riem. Dit instrument, gemaakt van leer of ander materiaal, dat gewoonlijk wordt gebruikt om de broek vast te houden of een jurk te omgorden, kan erg handig zijn om op de billen te slaan.
  • Rebenk. Dit instrument, afkomstig uit Uruguay en Argentinië, is een zweep gemaakt van koeienhuid en oorspronkelijk bedoeld om vee te zweepslagen. Ongetwijfeld introduceert dit werktuig een pluspunt van intensiteit in deze bedesemera-praktijk.
  • Kloppende schop. De spanking paddle, gemaakt van hout, leer, plastic of andere materialen, lijkt het ideale werktuig om het erotische pak slaag te oefenen.

Spanking Accessoires

Hoe oefen je veilig slaan?

Het bilgebied is een zeer "dankbaar" gebied voor gecontroleerd slaan. Waarom? Omdat het een spiergevoelig gebied is en omdat de billen geen enkel vitaal orgaan beschermen. Dat betekent niet dat ze elkaar op enigerlei wijze kunnen raken. Slaan in de kont kan erg pijnlijk zijn. En beschadigde billen kunnen ervoor zorgen dat we niet zomaar een paar dagen kunnen gaan zitten.

Om verwondingen of pijn te voorkomen die te intens is bij het slaan, moeten we de techniek van het aanbrengen ervan beheersen.

Een goede manier om te leren is om wat tijd te besteden aan het voltooien van spankingvideo's. Als we spanking tube of spanking-video's in onze internetzoekmachine typen, hebben we toegang tot eindeloze opnames waarin scènes worden overwogen waarin dit soort games worden gespeeld.

Buiten dat echter, en als we veilig slaan willen oefenen, moeten we rekening houden met de volgende tips:

  • Je kunt de eerste klappen over de kleding geven om op te warmen.
  • Je moet altijd van minder naar meer beginnen. Het is de beste manier om te controleren hoe ver het ontvangende deel van de slagen kan gaan.
  • Niet alle pak slaag moet worden geconcentreerd in hetzelfde gebied. Je moet ze gelijkmatig verdelen.
  • Sla nooit boven de billen. Dit kan de nieren beschadigen van de persoon die wordt geslagen.
  • Als je onder de billen slaat, doe het dan voorzichtig en verminder de intensiteit, aangezien dat deel van het lichaam (de achterkant van de dijen) zeer gevoelig is.

Ten slotte moet je altijd op de hoogte zijn van de reacties van de persoon die het pak slaag krijgt en er natuurlijk een einde aan maken als de geslagen persoon daarom vraagt. Elk BDSM-spel moet te allen tijde een consensueel en veilig spel zijn.

Billenkoek bdsm