Spugen of zilveren regen: speekselspelletjes in BDSM

dinsdag, 26 oktober 2021

Seks is onlosmakelijk verbonden met de uitwisseling van vloeistoffen. De lichamen zweten en het zweet vermengen zich in de omhelzing. De penissen ejaculeren en voordat ze dit doen, laten ze wat bekend staat als voorvocht of Cowper's vloeistof vrij. De vagina's scheiden hun eigen bouillon af, die als glijmiddel dient, die de penetratie vergemakkelijkt en die voor een groot deel verantwoordelijk is voor de mate van opwinding van de vrouw. YT de tongen ... hoe zit het met de tongen? Deze zijn opgesloten in kussen die in intensiteit toenemen naarmate ze vochtiger zijn. En de vochtigheid komt natuurlijk van speeksel . Monden kwijlen van verlangen, misschien denkend aan een vreetbui van seks en speeksel dat onvermijdelijk wordt uitgewisseld in het geraas van de mond vol tanden.

Voor veel mensen krijgt speeksel, als lichaamsvloeistof, echter andere connotaties die veel heter, veel vuiler, veel onzedelijker zijn. Voor deze mensen, wordt speeksel gebruikt voor het spit op hun partner of op te spugen met haar. Om het als een draad te laten vallen op de open mond van degenen die het bed delen of om te voelen hoe het speeksel van die persoon hun mond vult. Dit soort act, dat voor veel mensen als een echt stapelbed kan worden gezien, is voor anderen erg spannend. Ze worden opgevat als seksuele praktijken . En als zodanig hebben ze een naam: spugen .

Wat is zilveren regen?

Spugen of zilveren regen is een seksuele praktijk die meestal typerend is voor het BDSM- universum en, meer specifiek, voor dominantie / onderwerpingspellen . Het femdom-spuug is bijvoorbeeld een vorm van vrouwelijke overheersing waarbij de Domina verantwoordelijk is voor het spugen op haar onderdanige. Spugen in het Engels wordt spit genoemd en het is van die term waar het concept spugen vandaan komt.

In al deze spellen waar we het over hebben, speelt speeksel een fundamentele rol en kan het op verschillende manieren de hoofdrolspeler worden. Het volstaat om naar een seksforum te kijken om te ontdekken op welke verschillende manieren mensen het leuk vinden om speeksel in de hoofdrol te spelen van hun manier van neuken .

Er zijn mensen die ze graag in hun gezicht laten spugen, liefst naast hun ogen (waardoor bijvoorbeeld mascara eraf loopt als gevolg van spugen); meisjes die op een speciale manier opgewonden raken als hun partner een lik op hun tieten gooit; mannen en vrouwen die een rilling van genot voelen wanneer het spuug rechtstreeks op hun anus slaat en mensen die smelten van plezier wanneer ze het speeksel van hun partner of seksuele speelkameraad voelen, langzaam en als een draadje kwijl in hun mond vallen.

Zilveren Regen

Manieren om zilveren regen BDSM te oefenen

De praktijk van spugen, zilveren regen of spuugfetisj (op al deze manieren kunnen we over deze seksuele praktijk praten) kan verschillende varianten hebben. Ze zouden allemaal worden gegroepeerd in drie basistypen:

  • Vernedering. In dit geval is het speeksel van de Dominant het hoofdpersonage. Meestal morst of spuugt hij het (meestal met het grootst mogelijke geweld) op het gezicht van zijn onderdanige of op zijn geslachtsdelen. Hij kan ook, indien overeengekomen, in de mond van de slaaf spugen of het speeksel er langzaam in laten druppelen. Deze manier om het straaltje slijm op de mond van de onderdanige te laten vallen, wordt kwijlen genoemd . Bij sommige gelegenheden kan de Meester proberen dat de onderdanige of onderdanige zichzelf vernedert door het speeksel te likken dat Hij op de grond of op zijn laarzen heeft gespuugd. De scène van de slaaf die de laarzen van de meester likt, is ongetwijfeld een icoon binnen het BDSM-universum.
  • Aanbidding. In sommige BDSM-spellen is het beoefenen van zilveren regen gewoon een bijna onherstelbare afleiding van de aanbidding die het onderdanige deel ervaart ten opzichte van het dominante deel. In deze gevallen wordt het aanbieden van zijn speeksel door de Meester gezien als een voorrecht dat aan zijn aanbidder wordt verleend. Door hem ermee te zalven, zegent de Meester, die wordt aanbeden, zijn slaaf en geeft hij zijn energie aan hem.
  • Neutrale. Soms kan spugen op een neutrale manier worden beoefend, zonder dat er speeksel in de seksuele praktijk wordt geïntroduceerd om enige vorm van vernedering of aanbidding te symboliseren of duidelijk te maken. In deze gevallen kan het speeksel zich op basis van likjes verspreiden over het lichaam. Het kan ook dienen om te proberen de anus te smeren of te ontspannen door het beoefenen van de annilingus of kus zwart .

Spit fetisj

Hoe meer speeksel genereren om zilveren regen te oefenen?

Zoals we eerder hebben opgemerkt, is speeksel vocht. En vochtigheid is een term die nauw verbonden is met seks. Dus hoe natter de seks, hoe intenser en opwindender het is. Daarom is het belangrijk dat er speeksel in zit en dat het ook volop aanwezig is. Als je een liefhebber bent van seksuele spelletjes waarbij deze afscheiding een fundamentele rol speelt, zul je op een bijzondere manier kijken dat er veel speeksel is . Laat de monden die moeten spugen het voortbrengen zonder te stoppen.

Hoe is het te krijgen? Hoe de mond meer laten kwijlen? Volg een van de volgende tips:

  • De hele dag door veel water drinken.
  • Kauwgom met citrussmaak . Kauwgom van dit type helpt de speekselvloed te verhogen.
  • Gebruik alcoholvrij mondwater en vermijd het gebruik van mondwater dat het bevat. Mondspoelingen met alcohol drogen de mond uit en beperken de speekselproductie.
  • Adem bij voorkeur door de neus. Ademen door de mond vermindert de productie van speeksel.

Een andere goede manier om de productie van kwijl of speeksel te verhogen, is door kokhalzen of extreme fellatio te beoefenen. Mondneuken, die mobiele versie van de deepthroat waarbij de penis de penetratiebewegingen uitvoert, maar in de mond van het paar, is een goede manier om de speekselklieren speeksel te laten produceren met duizend per uur. Zoals alle extreme sekspraktijken, moet kokhalzen met grote zorg worden gedaan.

Ten slotte, en om dit artikel te beëindigen, zullen we bespreken dat seksueel spel met speeksel deel zou uitmaken van de groep seksuele praktijken die onder de term salofilie vallen . Technisch gezien zou salofilie worden beschouwd als een seksueel fetisjisme of parafilie waarbij het verkrijgen van plezier zou worden verkregen door het object van plezier te bevuilen.

Binnen deze groep zouden vinden we onder andere seksuele praktijken, Bukkake , cum shot , coprophilia , misophilia, golden shower , etc. De zilveren regen BDSM zou op zijn beurt deel uitmaken van salofilie, een fetisjvorm waarin seksuele opwinding wordt verkregen door interactie met zoute afvalstoffen uit het lichaam. Onder die afvalstoffen zou natuurlijk speeksel zijn, dat in deze praktijken een fetisj wordt .

Zilveren regen