Locaties voor singles in Barcelona: Snooker, Mirablau, Bing Bang Bar ...

aandag, 22 november 2021

Single zijn is niet meer wat het geweest is. Gelukkig voor mensen zonder partner. Nog niet zo lang geleden was een vrijgezel iets van een mislukking, iemand die de doelen van een 'normaal' leven niet had bereikt. Nu wordt er zelfs met afgunst naar singles gekeken.

Om te zien in hoeverre het publieke imago van de vrijgezel is veranderd, volstaat het om te kijken hoe hij vroeger heette en hoe hij nu heet. Wat vroeger voor veel mensen een vrijgezel was, is nu een single . De glamour en de chique en internationale touch van het woord zelf duidt al op een opmerkelijke verbetering van het publieke imago van degenen die geen partner of commitment hebben.

Dat benijdenswaardige beeld van de single wint aan glans, vooral in de grote steden. Zozeer zelfs dat er zelfs een opmerkelijke lijst is van bars en locaties die rechtstreeks op dit soort publiek zijn gericht.

Barcelona, als een kosmopolitische stad die het is, kan niet anders dan een breed scala aan vrijetijdsgelegenheden bieden die ideaal zijn voor singles van beide geslachten. In dit artikel gaan we een lijst maken van de beste bars voor singles in Barcelona .

Als je een single bent en je wilt een plek bezoeken waar je kunt genieten van een ontmoeting van singles en alleenstaande vrouwen , dan kan dat op een van de plaatsen die we hieronder gaan noemen.

De beste singles-bars in Barcelona

Snooker

Praten over Snooker is praten over een van de meest traditionele Barcelona singles locaties in de stad. Gelegen op nummer 42 Carrer Roger de Llúria, naast de Gran Via, in de wijk Eixample , biedt deze cocktailbar een compleet menu van heerlijke cocktails, een van de grootste collecties sterke dranken ter wereld (met meer dan 3.000 referenties) en de mogelijkheid poolen of tafelvoetballen onder het genot van een drankje.

Een uitgesproken Engelse stijl doordringt de decoratie van deze bar voor singles in Barcelona , die in 1985 werd geopend en destijds de FAD-prijs voor architectuur en interieurontwerp ontving.

Deze unieke en karakteristieke cocktailbar in Barcelona is een ideale plek om een feest of evenement te vieren.

Snooker Barcelona

Big bang bar

The Big Bang Bar , gelegen op Bottle Street nummer 7, in het hart van de wijk Raval , is een van de plekken voor singles in de Catalaanse hoofdstad waar je kunt genieten van een goede sessie livemuziek.

In deze ruimte worden wekelijks concerten en jamsessies gepland. Wat vanaf het begin van de 20e eeuw een taverne was waar allerlei klanten en muzikanten doorheen kwamen, is vandaag de dag een getrouwe weerspiegeling van de inspanningen van mensen die hebben gevochten om ruimtes te behouden om te kunnen genieten van niet-conserven muziek en om kansen te bieden aan die muzikanten die een publiek nodig hebben om hun kunst aan te bieden.

Muziekliefhebbers uit de Catalaanse hoofdstad hebben het adres van deze singlesbar Barcelona genoteerd op hun agenda, en dat geldt ook voor liefhebbers van tentoonstellingen, dans, poëzie ... Big Bang Bar biedt haar klanten zelfs filmvertoningen.

Big Bang Bar biedt ook de mogelijkheid om het pand te huren voor privéfeesten.

Big bang bar

Mirablau

Direct naast het Tibidabo- kabelbaanstation, op Plaça del Doctor Andreu, ligt Mirablau . Met een prachtig panoramisch terras van waaruit u een indrukwekkend uitzicht op de Catalaanse hoofdstad kunt aanschouwen, is dit een van de meest emblematische bars voor singles in Barcelona in de stad.

Overdag is Mirablau een restaurant en een ideale plek om te genieten van een vermout, heerlijke tapas of elk gastronomisch wonder dat een menu vormt waarin de creatieve keuken met zijn eigen licht schijnt. Door te kunnen genieten van het gastronomische aanbod van deze plek voor singles in Barcelona in een informele en stedelijke omgeving, staat Mirablau in de top tien van cocktailbars in Barcelona.

'S Nachts biedt de plaats drie kamers: de Disco Room (om te dansen en te ontspannen), de Panoramische Zaal (waar het restaurant zich bevindt) en de Superior Room. In deze laatste kamer kunnen singles uit Barcelona genieten van een zorgvuldige selectie van chill-out muziek, maar ook van actuele hits en geweldige klassiekers uit de jaren 60 tot 90.

Mirablau Barcelona

Alfabalk

Singles die van livemuziek houden, gaan af bij Alfa Bar . Dit is een van de meest traditionele, leuke en vermakelijke lokale singles in Barcelona .

Alfa Bar is geopend sinds 1991 en is een ideale plek om te genieten van de optredens van opkomende fanfares. Uitstekende overnames en een fantastische sfeer maken het een van de herkenningspunten van de altijd levendige en aantrekkelijke wijk Gràcia.

Deze cocktailbar bevindt zich op nummer 36 Gran de Gràcia.

Le noire

Op Calle Aribau 158, in Esquerra del Eixample , op slechts een steenworp afstand van de Avenida Diagonal, vindt u Le Noire , een van de levendigste bars en cocktailbars van het nachtleven van Barcelona.

Geserveerd op zilveren servies, worden de kenmerkende cocktails van Le Noire een delicatesse gemaakt voor de meest levensgenieters. Experts in moderne cocktails, in het menu van deze bar vinden we verrassende suggesties zoals Mex-Italië, Cala Sabina of Shifu; evenals geweldige cocktailklassiekers zoals de mojito, de Dry Martini, de Manhattan of de Cosmopolitan.

Een van de meest originele aanbiedingen van Le Noire voor zijn klanten zijn de doordrenkte cocktails gemaakt met infusies. Onder hen valt bijvoorbeeld de Regina Groene Thee op. Gin-tonics en premium drankjes maken het drankaanbod in deze exclusieve Barcelonaanse cocktailbar compleet waar u kunt genieten van goede muziek, elegante service en de altijd opvallende werkende flairshow . Net als de Tom Cruise in Cocktail jongleren de barmannen met flessen.

Zonder twijfel een uitstekende plek om te genieten van daten in Barcelona .

Single Barcelona

De George Payne

The George Payne is een Ierse pub die is gelegen op een van de meest centrale plekken in de Catalaanse hoofdstad: het Urquinaona-plein. Deze plek staat al een tijdje op de agenda van alle singles in Barcelona . Het is dan ook niet verwonderlijk dat de grootste groep singles in de Catalaanse hoofdstad Singles Barcelona , daar activiteiten en kedada's organiseert.

De borrels georganiseerd door Singles Barcelona in deze pub zijn een uitzonderlijke gelegenheid voor singles die in de stad wonen of op doorreis zijn om zich in een leuke en ontspannen sfeer te bevinden waarin ze bovendien kunnen genieten van een zeer compleet menu van hamburgers .

Dekbed Barcelona

Elke Barcelonaan van een minimumleeftijd weet wat Imperator was, een van de beroemdste en meest traditionele danszalen in de Catalaanse hoofdstad. Welnu, de ruimte die Imperator vroeger innam op nummer 327 Còrsega-straat, op een steenworp afstand van Passeig de Gràcia, wordt vandaag ingenomen door Duvet Barcelona , een van de meest populaire singles-locaties in Barcelona.

Nostalgische singles vinden hun paradijs in Duvet. De retro-decoratie en de muzikale selectie maken het de ideale plek voor hen. Binnen die selectie voeren de grote successen van de jaren negentig de boventoon.

Liefhebbers van elektronische muziek moeten de locatie op vrijdag bezoeken. Op die dag, terwijl het weekend al in volle gang is, programmeert deze singlesdisco in Barcelona feesten met een internationale sfeer waarin dit soort muziek de boventoon voert.

Op een dag van de week maakt Duvet er een gewoonte van om danslessen te plannen. Danslessen kunnen een goed plan zijn voor die single die meisjes wil ontmoeten. Flirten in danslessen is een klassieker en de deuren naar dit soort ontspannen en leuke sfeer staan wijd open in deze centrale locatie in Barcelona.

Singles Barcelona