Van fetisjisten en fetisjisme

dinsdag, 26 mei 2020

Er zijn net zoveel manieren om seks te ervaren als er mensen in de wereld zijn. Er zijn mannen voor wie seks wordt gereduceerd tot de missionaris en weinig anders. Anderen, meer vrienden van experimenten, wagen zich aan het proberen van erotische houdingen op zoek naar nieuwe sensaties. Sommigen, origineler en specialer, beleven hun seksualiteit op een manier waarbij fetisjen een fundamentele rol spelen. Dit zijn mannen die vooral opgewonden zijn als ze nadenken over bijvoorbeeld de voet van een vrouw die een schoen met hoge hakken draagt. Of een harige vrouwelijke oksel. Of dat ze een speciale voorkeur hebben voor vrouwen met obesitas. Of dat ze het gevoel hebben dat het libido aan de kook komt als ze een vrouw voor zich hebben met een litteken in een heel specifiek deel van haar lichaam. Bij het spreken over deze mannen spreken we van fetisjisten . We gaan erover praten, fetisjen en fetisjisme in dit artikel.

Over fetisjisme spreken is spreken over iets dat veel gewoner is dan we denken. Er lopen meer fetisjisten door de straat dan we ons in eerste instantie kunnen voorstellen. Er zijn veel mensen voor wie bepaalde stoffen, voorwerpen of lichaamsdelen van een bepaalde persoon een bron van opwinding of zelfs een orgasme zijn. Dat, en niets anders, zijn fetisjen .

Sommigen beschouwen fetisjisme als een soort degeneratie, iets verfoeilijks dat moet worden gecorrigeerd. We beschouwen het opvatten van fetisjisme op die manier op zijn best oneerlijk. Fetisjisme moet als een onschadelijke praktijk worden beschouwd. Op de een of andere manier helpt fetisjisme ons om onze seksuele ervaring te verbeteren, intenser en aangenamer te maken. De fetisj is, voor de fetisjistische man, zoiets als een afrodisiacum. Wat is er mis met een man die geniet terwijl hij een vrouw verkleed als verpleegster voor de gelegenheid neukt? Wat kunnen we bekritiseren over een splicing man terwijl hij de wreef van een vrouw likt? Waarom zou een man noodzakelijkerwijs van geschoren pubes houden? Waarom kan ze niet van goed bevolkte kutjes en oksels met haar houden? Of waarom kan die man zich niet voorstellen dat het maximale seksuele genot erin zit het te doen met iemand die verwoestend grote borsten heeft of die zich gedraagt als iets minder dan een meubelstuk.

Natuurlijk zijn er sommige vreemdere fetisjen dan andere, maar geen enkele kan als gevaarlijk worden beschouwd als enerzijds het geen parafilie wordt en anderzijds wordt beoefend met behoud van de wil van de ander en zijn manier van bedenken. de seksualiteit. Of gaat iemand ons vertellen hoe we moeten neuken of wat ons moet opwinden?

Decennia lang werden fetisjisme gelijkgesteld met parafilieën. Tegenwoordig verschillen ze gelukkig van elkaar (onschadelijk en leuk) van de anderen (castrerend voor de persoon die ze ervaart). Hoe? Op een heel eenvoudige manier: we spreken van parafilie wanneer een bepaald object, substantie of praktijk absoluut essentieel is voor de persoon die het ervaart om plezier en fetisjisme te bereiken wanneer dat object, die substantie of praktijk niet essentieel is voor de fetisjist om te bereiken seksuele opwinding, hoewel het dient, en veel, om die opwinding intenser te maken. Bij parafilie kunnen we spreken van pathologie; in fetisjisme, alleen op een andere en, als we willen, bizarre manier van seksualiteit leven.

Zoals we eerder hebben aangegeven, zijn er veel soorten fetisjisme. Ze maken een uitputtende lijst van hen is niet het doel van dit artikel, maar we zullen enkele van de meest voorkomende en ook enkele van de vreemdste of meest schokkende verzamelen.

fetisjist

En tot nu toe deze kleine introductie in de wereld van fetisjisten en fetisjisten. In toekomstige berichten zullen we doorgaan met het onderzoeken van de verontrustende geest van een fetisjist en als u een van hen bent, onthoud dan dat we veel meisjes in Barcelona en Madrid hebben die van fetisjisten houden en bereid zijn om te spelen en hun seksuele fantasieën uit te voeren. Luxe escorts of hoeren, de ideale vrouw voor een fetisjist.