Chinese ballen: wat zijn ze, waar dienen ze voor en hoe gebruik je ze

dinsdag, 18 januari 2022

Chinese ballen zijn zeker een van de meest bescheiden erotische items die er zijn, maar ze zijn ook een van de meest bruikbare. We gaan uitleggen waarom. Als je erachter komt, zal je zeker (als je een meisje bent) besluiten om zo snel mogelijk wat bij de hand te hebben. Integendeel, als je een jongen bent, zijn we er zeker van dat het heel weinig tijd kost om wat voor je partner te kopen.

Dit erotische item bestaat uit twee ballen die aan elkaar zijn geplakt en eindigen in een touwtje. Omdat de twee bollen bedoeld zijn om in de vagina te worden ingebracht, zal het touwtje (zoals een Tampax) helpen om ze eruit te verwijderen. In elk van deze twee ballen zit een kleine metalen bal.

Volgens de legende was het een Aziatische keizer die verantwoordelijk was voor de geboorte van dit apparaat. Omdat hij wenste dat zijn concubines perfect gesmeerd zouden zijn toen hij ze opeiste, beval hij de creatie van een seksueel instrument dat daarvoor zou dienen. Het resultaat van dit verzoek waren Chinese ballen.

seksspeeltjes

Waar zijn Chinese ballen voor?

De eerste functie van dit instrument is het versterken van de vaginale spieren. Door ze te gebruiken, wint de vagina aan gezondheid en dat resulteert in een toename van plezier bij het genieten van seksuele relaties. Seks is veel beter met goed gestemde bekkenspieren.

Orgasmes zijn langer en intenser met een goed gestemde en versterkte bekkenbodem. Bovendien wordt urine-incontinentie vermeden en wordt de seksuele gevoeligheid die gewoonlijk verloren gaat na een lange bevalling sneller hersteld.

Een tweede functie van dit bescheiden seksspel is om de vaginale smering aanzienlijk te verbeteren. Hoe komen ze eraan? De metalen balletjes zorgen ervoor dat de bolletjes die ze bevatten in de vagina bewegen, de wanden raken en dat, op korte termijn, de bloedcirculatie in het gebied verbetert. Deze verbetering van de bloedstroom heeft een directe en positieve invloed op het niveau van smering.

Ten derde kan dit seksspeeltje ook door koppels worden gebruikt om mee te spelen. Ze aan- en uittrekken kan een goede manier zijn om plezier te hebben en de temperatuur van het paar te verhogen.

Op afstand bestuurbare Chinese ballen kunnen bijvoorbeeld erg leuk zijn. De man kan ze gebruiken om zijn meisje te "martelen" terwijl zij ze draagt en beide zijn bijvoorbeeld bij een etentje met mensen, bij een familiereünie, in de bioscoop, bij een bezoek aan een museum...

seksspeeltje

Welke maat, gewicht en materiaal kiezen?

De grootte en het gewicht van Chinese ballen is een van de grote twijfels die vrouwen die ze voor het eerst gaan gebruiken altijd hebben. We zullen deze vrouwen vertellen dat de meest voorkomende maat 35 mm in diameter is. Er zijn bijvoorbeeld kleinere modellen voor meisjes die nog niet zijn bevallen of voor vrouwen die ze om wat voor reden dan ook prettiger vinden.

Het belangrijkste bij het kiezen van een item van dit type is om een maat te kiezen die goed blijft zitten en niet afzakt. Daarom wordt in het begin aanbevolen om ballen van een groter formaat en met minder gewicht te kiezen. Nadat het gebied is beoefend, wordt gezocht naar ballen met een groter gewicht.

Wat betreft het materiaal, de meest aanbevolen door seksuologen en seksuele therapeuten zijn siliconen of medische kwaliteit ABS/PC. Het hypoallergene karakter is een garantie voor hygiëne. De erotische speeltjes die met deze twee materialen zijn gemaakt, veroorzaken geen dermatologische veranderingen of irritaties.

Twee te vermijden materialen zijn plastic en garen. Zowel de een als de ander kan bacteriën bevatten.

erotisch speeltje

Hoe ze te gebruiken?

Als u de functies en de kenmerken van het apparaat kent dat u moet kopen, zult u zich zeker afvragen: hoe Chinese ballen te gebruiken?

Het eerste waar je duidelijk over moet zijn als je ze gebruikt, is dat ze, zoals alle seksspeeltjes die bedoeld zijn om in de vagina te worden ingebracht, moeten worden gebruikt met een goed glijmiddel bij de hand.

In de markt kun je veel soorten intieme glijmiddelen vinden, maar we raden altijd aan om een glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Siliconen worden om een simpele reden niet aanbevolen. Meestal zijn dit soort seksuele artikelen gemaakt met siliconen (ze worden in ieder geval het meest aanbevolen). En een van de wetten van intieme smering vertelt ons dat siliconensmeermiddelen nooit mogen worden gebruikt met speelgoed voor volwassenen dat van hetzelfde materiaal is gemaakt.

Als we het juiste smeermiddel kiezen, doen we er een paar druppels van op het uiteinde van de Chinese bal die als eerste wordt geïntroduceerd. Om dit te doen, moet het meisje de houding vinden die het beste bij haar past: zitten, staan, hurken... Dat, naar ieders smaak.

Eenmaal binnen zal het meisje het gevoel hebben dat de ballen gaan vallen. Ze zullen niet. Waarom? Omdat de vaginale wanden zullen samentrekken. En dat is precies wat wordt nagestreefd bij het gebruik van dit kleine speeltje. Dat samentrekken van de vaginawand is precies de oefening die wordt nagestreefd bij het gebruik van dit apparaat. Hiermee wordt de bekkenbodem versterkt.

Om dit effect te vergroten, is het noodzakelijk om te allen tijde zittend of liggend te vermijden. Lopen, bewegen of gewoon staan is de beste manier om het effect van dit prachtige apparaat te versterken.

Hoe vaak per week moet je dit soort oefeningen doen met Chinese ballen ? Twee of drie keer zou genoeg moeten zijn. Het is ook niet nodig om ze elke dag te gebruiken. Dit is tenslotte een fysieke oefening en elke vorm van fysieke inspanning mag niet worden misbruikt. Het misbruik ervan kan immers leiden tot overbelasting van de bekkenbodemspieren, stijfheid en in het uiterste geval blessures.

Als de oefening voorbij is, hoef je alleen maar aan het koord te trekken, ze goed te wassen (water en neutrale zeep zijn meestal voldoende) en ze op te bergen in de juiste hoes zodra ze volledig droog zijn.

chinese bal