Meest opvallende fetisjen

vrijdag, 05 juni 2020

Dit is ons derde artikel dat we wijden aan fetisjisten en hun fetisjen en deze keer zullen we doorgaan met het beoordelen van fetisjen. Degenen die we in het vorige artikel hebben genoemd, zijn de meest voorkomende fetisjisme. Laten we nu eens kijken, onder het enorme aantal fetisjen dat we kunnen vinden, enkele van de meest opvallende.

 • Somnofilie : opwinding om het te doen met een persoon die slaapt of die in ieder geval doet alsof hij slaapt.
 • Clismafilia : opwinding en plezier verkregen door het inbrengen van vloeistoffen in de anus. Voor dit type fetisjist zijn maar weinig dingen zo aangenaam als een goed klysma.
 • Accrotomofilie : seksuele voorkeur voor iemand met een geamputeerde ledemaat. Voor deze fetisjisten is niets spannender dan een goede stomp.
 • Coprofilia : opwinding bij het ruiken, aanraken en, in de meest extreme gevallen, genieten van de ontlasting. Dit laatste raden we logischerwijs niet aan, omdat het de bron kan zijn van ernstige infecties. Iedereen die deze fetisj ervaart, kan opgewonden zijn om te zien hoe een persoon poepen.
 • Urolofilie : in dit geval is de fetisj urine. Urolofielen genieten op een bijzondere manier van gouden regen. Voor anderen plassen of plassen is voor hen een bijna religieuze ervaring. Zelfs pissen op hen kan zelfs bijzonder spannend zijn.
 • Mechanophilia : seksuele opwinding als gevolg van het kijken naar machines, motorfietsen, auto's, enz.
 • Spectrofilie : Deze fetisjisten genieten vooral van de aanwezigheid van spiegels op de plek waar ze zich zullen wijden aan de geneugten van seks. In de escortbureaus of in de privéappartementen van een aantal dames van het bedrijf, waar gemakkelijk faciliteiten en kamers met dergelijke spiegels te vinden zijn, kunnen deze fetisjisten zich op een speciale en onvergetelijke manier vermaken.
 • Salirofilia : dit type fetisjisme wordt geassocieerd met vuil. Als hij uitgaat, houdt hij er niet van om te neuken met een schoon meisje of op een schone plek. Het piggy and dirty is wat dit type fetisjist opwindt.

Hoer voor fetisjisten

Zoals je kunt zien, zijn er veel soorten fetisjisten. Herken je jezelf in een van hen? Heb je de kans gehad om van je fetisj te genieten? Als je antwoord ja is, gefeliciteerd. Zo niet, wil je het ervaren? Je kunt je seksualiteit rijker en aangenamer maken. Enkele van de mooiste en meest exclusieve hoeren in uw stad kunnen u helpen, vooral in Barcelona en Madrid, aangezien er in kleinere steden niet zoveel professionals zijn en we moeten er rekening mee houden dat niet alle meisjes zich voor dit type lenen praktijk, eerder een minderheid. Zoek op onze website met filters of snel zoeken en neem contact op met degene die die service aanbiedt en u meer geil maakt. Je zult zien dat hoe meer teef ze is, hoe beter je het zult uitgeven en hoe minder belemmeringen ze zal opleggen aan je seksuele fantasieën. U vindt vast wel de ideale partner om met uw hand de hoogste toppen van plezier te bereiken.

Kiki, liefde is gemaakt

Om dit artikel af te maken, willen we deze film van Paco León aanbevelen. Er zijn vijf koppels, elk met verschillende voorkeuren en de zeldzaamst mogelijke. In de Spaanse humor-toon verschijnen onder andere deze 5 filialen:

 • Dacrifilia : Candela Peña, die niet zwanger kan worden, zet heel weinig seks met haar man. Op een dag, na het ontvangen van slecht nieuws, begint ze ontroostbaar te huilen en de hoofdpersoon van dit verhaal wordt erg geil en neukt met haar man als nooit tevoren. Maar het blijkt dat ze alleen wil neuken als ze hem ziet huilen en ze verzint verhalen voor haar man om te gaan huilen zodat ze seks kunnen hebben.
 • Elifilia : Alexandra Jiménez borduurt het in deze rol. Een teruggetrokken meisje, doof en met relatieproblemen. Het maakt de aanraking van stoffen erg geil en afhankelijk van elke stof wordt het warmer of minder zonder te kunnen worden blootgesteld.
 • Somnofilia : Hier hebben we een huwelijk dat een ongeluk heeft gehad, de vrouw is verlamd door een ongeluk. De man voelt nog steeds veel liefde voor haar, maar de vrouw doet hem, vanwege het ongeluk dat haar vergezelt, niets anders dan hem kleineren. Op een dag neemt de vrouw per ongeluk een sonmifero en dan gebruikt hij die om haar te neuken. Hij vindt het geweldig, maar hij wil niet dat de vrouw erachter komt, dus met de medeplichtigheid van de meid slaapt hij haar elke nacht en heeft zijn liefdesverhaal met zijn slapende vrouw.
 • Dendrofilia : twee jonge en mooie zussen hebben in hun genetica een zekere neiging tot filia en een daarvan is groenten, een boom knuffelen of dingen doen met een komkommer ...
 • Hapraxofilia : Een van de vorige zussen, naast het opleggen van groenten, rent ze met plezier wanneer ze zich in een gevaarlijke situatie bevindt, zoals een overval. Haar vriend is geschokt, maar omdat hij erg verliefd is, berooft hij een overval zodat het meisje geil wordt. Als dit geen liefde is ...

Somnophilia

Een geweldige film, zonder twijfel. En tot nu toe dit artikel, gesponsord door onze favoriete hoeren in Barcelona en Madrid. Met hen weet je, je kunt neuken of je kunt genieten van je fetisjen. Snijd jezelf niet en geniet ten volle van seks.

Fetisjen