Erotisch speelgoed

donderdag, 24 september 2020

De statistieken zeggen het: steeds meer mensen introduceren erotisch speelgoed in hun seksuele praktijken . Dildo's, vibrators, clitoriszuigers, penisringen, anale pluggen ... Alleen of als koppel, met of zonder ingebouwde vibratie, seksspeeltjes maken al deel uit van het seksuele dagelijkse leven van veel mensen en het gebruik ervan wordt ook aangeboden , als nog een service, door veel escorts op onze website. We gaan dit artikel aan hen wijden, aan speelgoed voor volwassenen.

Hoezeer het ons ook mag lijken de nieuwste in de moderniteit, erotisch speelgoed bestaat bijna sinds de wereld wereld is. Bij oude opgravingen zijn fallische voorwerpen gevonden die hoogstwaarschijnlijk werden gebruikt door vrouwen uit de oudheid (of in ieder geval door vrouwen uit bepaalde sociale klassen uit die oude tijden) om zichzelf te verwennen, hoewel de waarheid is dat het niet mogelijk is om over de oorsprong van de vibrator (die zeker een van de ster-speeltjes voor volwassenen is) tot ver in de negentiende eeuw. Het was in die tijd dat een Britse arts wiens naam niet relevant is, een apparaat bedacht dat zou worden gebruikt om een ziekte te genezen die vrouwelijke hysterie wordt genoemd. Het apparaat in kwestie bestond uit een min of meer fallisch gevormd gebruiksvoorwerp dat, ingebracht in de vagina van de vrouw, zou dienen om haar tot een orgasme te brengen. Die dokter deed dit vroeger met zijn vingers, maar blijkbaar had het succes van zijn consult hem ertoe gebracht de vermoeidheid te ervaren die een hand moet ervaren die zich uur na uur moet wijden aan het masturberen van vrouwen.

Sinds die Britse dokter de eerste vibrator heeft gemaakt, heeft het tot nu toe veel geregend en zijn er veel vorderingen die vibrators hebben meegemaakt en daarmee alle erotische speeltjes. Nu worden hun vormen in detail bestudeerd, zodat, zodra het speelgoed in vagina's of ezels wordt geïntroduceerd, ze invloed hebben op waar ze moeten worden beïnvloed om de sensaties van plezier te vergroten van degenen die ze gebruiken. Ook nu worden seksspeeltjes gemaakt met materialen die voor betere sensaties zorgen en die veel meer lijken op de menselijke huid. De sensaties die het gevolg zijn van het gebruik van een harde plastic dildo (ongeacht hoeveel deze de vorm en lijnen heeft van een lul van 23 cm), kunnen ongetwijfeld niet worden vergeleken met die welke kunnen worden verkregen dankzij het gebruik van een ergonomische dildo gemaakt van medische siliconen.

Seksspeeltjes

En het is dat de erotische speelgoedindustrie, zonder twijfel, niet is gestopt met innoveren, aangezien de grotere (hoewel nog steeds schaarse) seksuele voorlichting en de seksuele bevrijding van vrouwen zowel vrouwen als mannen hebben laten interesseren voor deze tools. Juist door dit gebrek aan seksuele opvoeding werden dildo's en vibrators lange tijd ten onrechte dildo's genoemd. Ze zo noemen hield in dat je ze als gebruiksvoorwerpen beschouwde die gebruikt zouden moeten worden zodat vrouwen die geen partner hadden en die daarom niet konden genieten van de geneugten van een goede neukpartij, zichzelf konden troosten. Ongetwijfeld was die manier om dildo's en vibrators te noemen het resultaat van een overwegend macho en zeer, zeer reductionistische opvoeding over wat een erotisch speeltje zou moeten zijn.

En het is dat een seksspeeltje , zoals de term speelgoed aangeeft, iets moet zijn dat bedoeld is om te spelen. Spelen is altijd leuk en speelgoed moet daarom niet dienen om zichzelf te troosten bij een gebrek, maar om plezier te hebben. En wat is er groter en aangenamer voor een volwassene dan seks hebben? Je kunt veel neuken en genieten zonder een seksspeeltje te gebruiken, maar zonder twijfel vermenigvuldigen de mogelijkheden om van seks te genieten als je een aantal van de wonderen gebruikt die de speelgoedindustrie voor volwassenen op de markt heeft, exponentieel in een zeer belangrijk. Of is het hetzelfde wat een vrouw ervaart wanneer ze alleen vaginaal wordt gepenetreerd als wanneer ze op die manier wordt gepenetreerd en bovendien haar kont goed gevuld is met of zonder een vibrerende anale plug? Geniet de penis die je aan het neuken bent hetzelfde als die met een goede vibrerende ring die, terwijl je de kracht van je erectie vergroot, je masseert met zijn vibrator?

Erotisch speelgoed is daarom geen troost en daarom niet bedoeld om een gebrek te vullen. Ze zijn gewend om elkaar te leren kennen en te genieten van meer en betere zelfstimulatie en masturbatie en dienen ook om plezier te hebben als koppel. Voor een vrouw kan het bijvoorbeeld erg prettig zijn om alleen een clitoriszuiger te gebruiken; Maar het moet zonder twijfel meer stimulerend voor haar zijn en veel vreugdevoller voor haar partner om een heerlijke cunnilingus aan haar clitoris te wijden terwijl ze een vibrator in haar kutje steekt of, laten we zeggen, een goede vibrerende dildo in haar kont. Tegelijkertijd kan het voor een man vooral stimulerend zijn om te masturberen met een masturbator die het gevoel geeft van een fellatio of van penetratie in een kont of vagina; Maar zou het niet meer stimulerend zijn voor je partner om je te masturberen met die masturbator terwijl je tegelijkertijd je testikels of je kont eet?

Dildo's

Prostituees en seksspeeltjes

Gezien het belang dat speelgoed kan hebben in een seksuele relatie en gezien het feit dat seksuele ontmoetingen met prostituees precies daarop gebaseerd zijn, zijn er veel van deze meisjes die bereid zijn om het bij hun klanten te gebruiken, op het genieten van seks. Over het algemeen hebben ze hun eigen speelgoed, maar soms zijn het de klanten die hun eigen speelgoed meebrengen. Hierin is een basisregel, de extreme netheid van deze kleine apparaten die zoveel plezier geven.